Elintarvikeketjun digitalisaatio

Elintarvikeketjun digitalisaatiolla voidaan vahvistaa ja tehostaa ketjun jokaista lenkkiä. Mtech tietää, miten se tehdään.

#

Lataa opas!

Lataa Mtechin opas elintarvikeketjun digitalisaatiosta ja tutustu aiheeseen tarkemmin! Lähetämme oppaan sinulle sähköpostiisi. Liityt samalla uutiskirjelistallemme. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Sähköposti*

Puhelinnumero

Yritys

Varmista, että et ole robotti

Jättämällä meille yhteystietosi hyväksyt tietojesi käyttämisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Digitalisaatio nopeuttaa ja tehostaa koko elintarvikeketjua, sillä sen ansiosta tuotteet saadaan markkinoille entistä nopeammin. Tuotteet ovat myös puhtaampia ja laadukkaampia sekä yritykset pystyvät todistamaan tuotteiden laadun saatavilla olevan tiedon valossa. Hyötyihin lukeutuvat myös ympäristöystävällisyys ja ekologisuus, joita digitalisaatio mahdollistaa yhä enemmän. Hävikin vähentäminen on vain osa ympäristöystävällisyyttä.

Mtech digitalisoi

Digitalisaatio tuo mukanaan valtavan määrän hyötyjä. Se on investointi, joka tulee suunnitella huolellisesti, jotta liiketoiminnan tavoitteisiin päästään varmasti. Älä siis epäröi kääntyä asiantuntijan puoleen tarvitessasi apua investoinnin suunnitteluun.

Liiketoiminnan digitalisointi on aina strateginen investointi, joka vaikuttaa laajasti yrityksen toimintatapoihin. Asiantuntevan kumppaninen valitseminen helpottaa prosessissa, eikä ole aivan se ja sama, kuka hankkeeseen ryhtyy. Mtech on perehtynyt elintarvikeketjun digitalisaation mahdollisuuksiin sen kaikilla osa-alueilla.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeenne yhdessä ja selvitetään, miten liiketoimintaanne voisi kehittää!

Petri Oinonen / Johtaja, Asiakasratkaisut Suomi

myynti@mtech.fi / +358 20 747 2393