Tietoa meistä

Meidät tunnetaan erinomaisesta palvelustamme sekä kyvystämme ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja toimintaa. Asiakkaidemme menestyminen on tärkein tavoitteemme.

Luomme älykkäitä digitaalisia ratkaisuja logistiikasta ruokaturvallisuuteen, biotalouteen ja kestävyyteen. Mtech on ainutlaatuinen yhdistelmä teknistä edelläkävijyyttä ja kokonaisvaltaista elintarvikeketjun ymmärrystä. Autamme digitalisoimaan liiketoimintasi älykkääksi.

Käyttämiemme ketterien menetelmien ja älykkäiden teknologioiden avulla tarjoamme innovatiivisimmat digitaaliset ratkaisut ja luomme kilpailuetua asiakkaillemme.

Mtech numeroina

140

Asiantuntijaa

14 M€

Liikevaihto

8,9 %

Kasvumme 2020

Asiakkainamme on yli 100 johtavaa yritystä ja organisaatiota Suomessa ja maailmalla. Olemme agrisektorin neuvontaorganisaatioiden, jalostusyhdistysten sekä maatalousalan viranomaisten luotettu digitaalinen yhteistyökumppani.

Juuremme ovat Suomessa, ja meillä on pitkä kokemus johtavien maatilan hallintajärjestelmien tarjoamisesta suomalaisille viljelijöille.  Yhtiömme perustettiin vuonna 1986, ja olemme toimineet nykyisellä Mtech-nimellä vuodesta 2016.

Missiomme on rakentaa elintarviketuotanto älykkääksi.  Ratkaisuillamme hävikki ja hiilijalanjälki pienenevät sekä jäljitettävyys ja läpinäkyvyys paranevat.

Mtechin omistavat ProAgria, Faba sekä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto (MTK).

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, ja meillä on toimisto myös Rovaniemellä.

Ota yhteyttä!

 

Mtech Digital Solutions ‑konserni

 

Neviso Oy

Ostimme vuonna 2018 Neviso Oy:n ja vahvistimme näin kiertotalouden osaamistamme.

Neviso Oy toimii Kauhajoella ja on erikoistunut kiertotalouden ja jalostavan teollisuuden logistiikan toiminnanohjausjärjestelmiin ja IT-ratkaisuihin. Neviso Oy:n tunnetuimpia tuotteita ovat Neviso ABP Logistics Software, joka on eläinten sivutuotteiden toiminnanohjausjärjestelmä, sekä puunjalostusalan TracERP-toiminnanohjausratkaisu. Merkittävä osuus Neviso Oy:n toiminnoista on kansainvälistä, ja yrityksen liiketoiminta kansainvälisillä markkinoilla kasvaa nopeasti.

Biocode Oy

Biocode Oy sai alkunsa perustajiesa ProAgria Keskusten Liiton ja Mtechin halusta etsiä ratkaisuja elintarviketuotannon hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Biocode Oy on vuonna 2017 perustettu cleantech-alan start-up‑yritys, jonka omistavat Mtech (50 %) ja ProAgria Keskusten Liitto (50 %). Uusi Biocode Impact ‑alusta on verkkopalvelu, joka auttaa seuraamaan ja parantamaan elintarviketuotteiden ilmastovaikutuksia sekä viestimään edistymisestä päästöjen vähentämisessä. Biocode tavoittelee merkittävää kasvua kotimaassa ja kansainvälisesti.

ProEventus Oy

ProEventus Oy on vuonna 2004 perustettu auktorisoitu tilitoimisto. Se tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon palveluita, mukaan lukien kirjanpito-, osto- ja myyntilasku-, palkkahallinto- ja controller-palvelut. Palveluita tuotetaan sisäisesti ja yhteistyökumppaneiden avustuksella. ProEventuksen omistavat Mtech, Faba ja ProAgria. Mtech omistaa ProEventuksesta 28 %.

NCDX Aps

NCDX Aps ‑yhtiön omistavat yhdessä Mtech ja neljä pohjoismaista neuvontaorganisaatiota: Tanskan Seges, Ruotsin Växa Sverige, Norjan Tine ja Islannin RML.

NCDX Aps on osaomistajana kansainvälisessä lypsykarjan kumppanuusyhtiössä iDDENissä (International Dairy Data Exchange Network).