Tietoa meistä

Mtech Digital Solutions on innovatiivinen teknologiatoimittaja, joka on keskittynyt digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Mtech numeroina

130 työntekijää
Perustettu 1986
Liikevaihto 12,95 M€ 2019

Mtech Digital Solutions -konserni

Mtech-konserniin kuuluvat Biocode Oy, Neviso Oy ja ProEventus Oy.

Biocode Oy

Biocode Oy perustettiin yhteisyrityksenä ProAgrian kanssa vuonna 2017. Biocode on suomalainen palveluinnovaatio elintarvikeyrityksille, viljelijöille ja kuluttajille ekologisten valintojen tekemiseen. Sen avulla vahvistetaan tuotteiden kilpailukykyä tarjoamalla oikeaa ja yrityskohtaista tietoa sekä työvälineitä ilmastomuutoksen hillintään ja tuotteiden näkyvyyteen. Palvelu tuottaa läpinäkyvyyttä elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen digitaalisiin keinoin. Biocoden toimipiste sijaitsee Helsingissä Pasilan Triplan Workery West -toimistorakennuksessa. Mtech omistaa Biocodesta 50%. Lue lisää Biocodesta.

Neviso Oy

Mtech osti Neviso Oy:n koko osakekannan 6.4.2018. Neviso on Kauhajoella toimiva IT-yritys, joka tarjoaa ohjelmistoratkaisuja ja IT-palveluita. Kansainvälisesti Nevison päätuote on Neviso ABP logistics software eli eläinten sivutuotteiden logistiikkaohjelmisto. Lue lisää Nevisosta.

ProEventus Oy

ProEventus on Mtechin, Faban ja ProAgrian omistama taloushallinto-, controller- ja palkkahallintopalveluita tarjoava yritys. Mtech omistaa ProEventuksesta 28%. Lue lisää ProEventuksesta.

Hallitus

Mtechin hallitus 2020: Puheenjohtaja Tiina Mitikka Varapuheenjohtaja Merja Keisala Varsinaiset jäsenet Harri Mäkivuokko Jussi Juhola Antti Latva-Rasku Joel Puhakainen Johan Åberg Vesa Syrjäkari