Tietoa meistä

Olemme tunnettuja hyvästä palvelustamme, asiantuntemuksestamme ja toimialaosaamisestamme. Asiakkaan menestys on tärkein tavoitteemme.

Mtech numeroina

115

Asiantuntijaa

12 M€

Liikevaihto

8,9 %

Kasvumme

Mtech Digital Solutions, jonka liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa ja jolla on 115 työntekijää, on dynaaminen toimija, joka erikoistuu innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen laajennetulle maatilalta ruokapöytään -ekosysteemille. Yritys, jonka omistavat ProAgria, Faba ja Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, on ollut merkittävä toimija alallaan perustamisestaan vuonna 1986 lähtien. Vuonna 2016 se otti käyttöön nimen Mtech, heijastaen kehittynyttä identiteettiään ja sitoutumistaan ruokajärjestelmän modernisointiin.

Mtech palvelee monipuolista sidosryhmäjoukkoa, maanviljelijöistä maatalouden palvelujärjestöihin, elintarviketeollisuuden ostajiin ja HORECA-sektoriin. Sen strateginen keskittyminen kestävyyteen ja tehokkuuteen on suunniteltu tukemaan kestävien käytäntöjen omaksumista koko elintarvikejärjestelmässä.

Mtechin tarjonnan ytimessä on Minun Maatilani -alusta, joka sisältää työkaluja ja palveluja maataloustoimintojen optimointiin, tuottavuuden lisäämiseen ja ympäristökestävyyden parantamiseen. Tuotteet, kuten Minun Maatilani Wisu, Minun Maatilani Nauta ja Wakka, esittelevät Mtechin sitoutumista käyttäjäystävällisten, laadukkaiden ratkaisujen toimittamiseen maatalousalalle.Lisäksi Mtechin Supply Chain Integrator ja Mtech Core System ovat keskeisiä sujuvien vuorovaikutusten mahdollistamisessa maatalouden sidosryhmien välillä ja tukemassa elintarvikejärjestelmän digitaalisen infrastruktuurin tarpeita.

Vahvan jalansijan omaavana toimijana liiketoiminta-maatalous -segmentissä ja laajentuessaan B2B-markkinoille, Mtech hyödyntää laajaa osaamistaan ja kehittyneitä ohjelmistokehityskykyjään strategisesti palvellakseen globaalia asiakaskuntaa, painottaen erityisesti Suomea ja Pohjoismaita.

Ota yhteyttä!