Tietoa meistä

Mtech Digital Solutions on innovatiivinen teknologiatoimittaja, joka on keskittynyt digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Mtech numeroina

130 työntekijää
Perustettu 1986
Liikevaihto 12,95 M€ 2019

Mtech Digital Solutions -konserni

Mtechin konserni- tai osakkuusyrityksiä ovat Neviso, Biocode, ProEventus ja NCDX aps.

Biocode Oy

Biocode Oy perustettiin yhteisyrityksenä ProAgrian kanssa vuonna 2017. Biocode on suomalainen palveluinnovaatio elintarvikeyrityksille, viljelijöille ja kuluttajille ekologisten valintojen tekemiseen. Sen avulla vahvistetaan tuotteiden kilpailukykyä tarjoamalla oikeaa ja yrityskohtaista tietoa sekä työvälineitä ilmastomuutoksen hillintään ja tuotteiden näkyvyyteen. Palvelu tuottaa läpinäkyvyyttä elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen digitaalisiin keinoin. Biocoden toimipiste sijaitsee Helsingissä Pasilan Triplan Workery West -toimistorakennuksessa. Mtech omistaa Biocodesta 50%. Lue lisää Biocodesta.

Neviso Oy

Mtech osti Neviso Oy:n koko osakekannan 6.4.2018. Neviso on Kauhajoella toimiva IT-yritys, joka tarjoaa ohjelmistoratkaisuja ja IT-palveluita. Kansainvälisesti Nevison päätuote on Neviso ABP logistics software, joka on eläinten sivutuotteiden logistiikkaohjelmisto. Lue lisää Nevisosta.

ProEventus Oy

ProEventus on Mtechin, Faban ja ProAgrian omistama taloushallinto-, controller- ja palkkahallintopalveluita tarjoava yritys. Mtech omistaa ProEventuksesta 28%. Lue lisää ProEventuksesta.

NCDX aps

NCDX Aps on yhtiö, jonka Mtech omistaa yhdessä pohjoismaisten maatalouden neuvontaorganisaatioiden (tanskalaisen Segesin, ruotsalaisen Växa Sverigen, norjalaisen Tinen ja islantlaisen RML:n kanssa). NCDX Aps on osaomistajana kansainvälisessä lypsykarjan kumppanuusyhtiössä iDDENissä (international Dairy Data Exchange Network).

Hallitus

Mtechin hallitus 2020:

Puheenjohtaja
Tiina Mitikka

Varapuheenjohtaja
Merja Keisala

Varsinaiset jäsenet
Harri Mäkivuokko
Jussi Juhola
Antti Latva-Rasku
Joel Puhakainen
Johan Åberg
Vesa Syrjäkari