Töihin meille

Liity mukaan porukkaan!

Ura innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen parissa – join our innovative team

Mtech Digital Solutions on innovatiivinen teknologiatoimittaja, joka keskittyy digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Luomme älykkäitä digitaalisia ratkaisuja logistiikasta ruokaturvallisuuteen, biotalouteen ja kestävyyteen. Olemme pioneeri suomalaisen laajennetun ruokaekosysteemin digitalisoijana. Olemme asiakkaillemme pitkäaikainen kumppani, jonka antama lisäarvo syntyy innovointikyvystä, hyvästä palvelusta, laadusta sekä asiakkaiden tarpeiden ja toiminnan ymmärtämisestä.

Meillä viihdytään.
86% työntekijöistämme kertoo saaneensa parhaan työkokemuksensa Mtechillä ja työsuhteemme keskipituus on liki 9 vuotta.

Tarjoamme Mtechissä kaikille nämä edut

  • Erikoislääkäritason työterveyshuolto
  • Hyvinvointietua käytettäväksi esimerkiksi hierontaan, hammaslääkäripalveluihin tai fysioterapiaan.
  • Vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
  • Liikuntaetu
  • Lounasetu
  • Puhelinetu
  • Työsuhdepyöräetu
  • Koulutus  ja e-oppiminen

Meillä on joustava työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Lomankertymislaskentamme on hieman tyypillistä edukkaampi työntekijälle ja työaikamme on päivittäin 15 minuuttia lyhyempi toimialankeskimääräiseen työaikaan verrattuna.

Yhteishenkeä ja vastapainoa työlle

Mtechin virkistystoiminta on aktiivista. Järjestämme monenlaista mukavaa ja hauskaa yhdessä tekemistä työn ulkopuolella. Toteutuksesta vastaa Mtechin virkistystoimikunta, johon kuka vain mtechiläinen voi liittyä. Luvassa on ollut monenlaista yhteistä hauskaa.

Virkistystoimikunta ideoi tapahtumia monipuolisesti. Mukana on yleensä hikoilua, kulttuuria ja rentoa yhdessäoloa hyvää ruokaa unohtamatta.

Aktiivisia liikkujia

Yrityksen sulkapallovuoroille kerääntyy pelaajia kerran viikossa. Energiaa on purettu myös salibandykaukaloissa ja opeteltu uinnin tekniikkaa. Mtech tukee työntekijöiden kerhotoimintaa. Meillä onkin oma liikuntakalenteri josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin pyöräilystä ratsastukseen. Voit myös halutessasi liittyä lautapelikerhoon tai oppia uutta valokuvauksesta valokuvauskerhossa.

Olemme käyneet kalastusreissulla, virtuaalipelimaailmassa, pyöräretkillä, melomassa, tutustumassa pienpanimoon sekä koko yrityksen Riian matkalla. Pääset kokeilemaan vapaa-ajanviettotapoja, joita et ehkä muuten kokeilisi.

Jokaiselle jotakin – tärkeintä on yhdessä rentoutuminen ja hauskuus!

Lähetä avoin hakemus

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

 

 

Työelämää meillä

Katariina Vaaramaa - asiakkaan tarpeet perin pohjin ymmärtävä suunnittelija

Järjestelmäasiantuntija Teemu Pulliainen
Järjestelmäasiantuntija Teemu Pulliainen

Teemu Pulliainen, järjestelmäasiantuntija

Jarkko Ilomäki, Vice President
Jarkko Ilomäki, Vice President

Jarkko Ilomäki, varatoimitusjohtaja / johtaja, Asiakasratkaisut Suomi