Mtech Core System

Mtech Core System -ratkaisut keskittyvät ruokasysteemin eri toimijoiden, kuten kaupan ja teollisuuden yhteenliittymien sekä julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden, tarpeisiin. Tarjoamme sekä valmiiksi tuotteistettuja että asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja. Nämä ratkaisut tehostavat asiakkaan liiketoimintaprosesseja ja integroivat erilaisia tietojärjestelmiä, parantaen näin organisaation toiminnanohjausta ja kykyä tarjota tietoon pohjautuvia palveluita. Teknisesti Mtech Core System keskittyy moderneihin verkko-, mobiili- ja integraatioratkaisuihin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat työkalut datan visualisointiin, simulointiin ja ennustamiseen, raportointiin sekä erilaiset KPI-mittaristot tiedon tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Mtech Core System sisältää myös monipuolisia ratkaisuja maatilojen, eläinten, peltojen ja asiakastietojen rekisteröintiin ja ylläpitoon. Mtech Core System -ratkaisut edistävät datan älykästä käyttöä, parantavat päätöksentekoa ja nopeuttavat reagointia ruokasysteemin muutoksiin. Ne tarjoavat toimijoille kilpailuetua ja auttavat vastaamaan nopeasti alalla esiintyviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

 

 

 

Asiakasreferenssit

Nasevasta kehitettiin työkalu koko elintarviketeollisuudelle

Mtechin toteuttama järjestelmä yksinkertaistaa lypsykarjatalouden tiedonsiirron ympäri maailman

Mtech Digital Solutions Oy:n teknisesti toteuttama yhteispohjoismainen NCDX on valittu palveluksi, joka yhdistää tuotosseurantajärjestelmien ja lypsyasema- ja robottivalmistajien tiedot yhteen eri maissa.