Mtech Productivity System

Minun Maatilani -alustaan perustuva ratkaisu parempiin satoihin ja ympäristötehokkuuteen viljelyprosessin kaikissa vaiheissa. Hyödyntää täsmäviljelyteknologioita ja mahdollistaa tehokkaan raportoinnin. Kokonaisuus sisältää ratkaisut myös nautaketjun tarpeisiin tiloilla, sekä maatilan taloushallinnon työkalut. 

 

Mtech Productivity System -ratkaisun keskeinen tavoite on asiakkaan tuotantoprosessien optimointi.

Asiakkaidemme suosimat tuotemerkit Minun Maatilani Wisu, Minun Maatilani Nauta sekä Wakka-ohjelmistotuotteet tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen ja mahdollistavat tehokkaan suunnittelun, dokumentoinnin sekä ydinliiketoiminnan seurannan. Mtech Productivity System -ratkaisu tarjoaa markkinoiden tehokkaimmat ja laajimmat digitaaliset ohjelmistotyökalut kasvintuotannon, maatilan taloushallinnon sekä karjatalouden tarpeisiin. Kuten nimestä voi päätellä, ratkaisumme keskeinen tavoite on asiakkaan tuotantoprosessien optimointi. Asiakkaidemme suosimat tuotemerkit Minun Maatilani Wisu, (Minun Maatilani Wakka)* ja Minun Maatilani Nauta tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen ja mahdollistavat tehokkaan suunnittelun, dokumentoinnin sekä seurannan asiakkaan liiketoiminnan ydintoiminnoissa.

Digitaalisiin ratkaisuihimme integroituu yhä enenevissä määrin teknologiaa, kuten sääasemia ja karjatilan robotiikkaa tai muita datalähteitä. Mtechin käyttöliittymän tuttu käyttökokemus helpottaa teknologian hyödyntämistä ja datan analysointia. Elintarvikeketjun arvoketjussa suurin osa ympäristövaikutuksista syntyy alkutuotannossa. Tuottavuuden tehostaminen alkutuotannon prosesseissa on tyypillisesti kustannustehokkain ja kestävin tapa parantaa tuotannon ympäristötehokkuutta.

Tutustu Mtech Productivity System -ratkaisun ohjelmistoihin

Minun Maatilani Wisu

Minun Maatilani Nauta

Minun Maatilani -nautaohjelmistot on kehitetty nautatilojen tuotantosuuntakohtaisiin tarpeisiin. Yhteydet eläinrekisteriin, teurastamoihin ja raatokeräilyyn nopeuttavat vaadittavien ilmoitusten tekoa.

Wakka-ohjelmistotuotteet talouden hallintaan

Verkkopalveluratkaisu maatalousyrittäjien ja pien­yritysten taloushallinto-, kirjanpito- ja pankkiasioiden hoitoon.

Asiakaskokemuksia

Mtech Productivity Systems Wisu
Mtech Productivity Systems Wisu

Wisu viljelyn tehostajana

Kasvinviljelytila hyödyntää Wisu-viljelysuunnitteluohjelmaa mm. kasvillisuusindeksin seurantaan, viljelykierron suunnitteluun ja mobiilikäyttöliittymän karttamerkintöihin.

Nautaohjelmisto maitotilan tiedonhallintaan

Nautaohjelmisto tarjoaa nautakarjatiloille kattavat työkalut tuotannon seurantaan, tiedonhallintaan ja raportointiin, tehostaen tilan päivittäisiä toimintoja.

WebWakka Pro tilitoimistokäytössä

WebWakka Pro sujuvoittaa tilitoimiston kirjanpitäjien työtä erityisesti isojen maatilojen kirjanpitoja hoidettaessa.

Mtechin Minun Maatilani -alusta tukee vastuullisen perunatärkkelyksen kehityshanketta

Mtech on yhteistyökumppani Bernerin uudessa kotimaisen perunatärkkelystuotannon kehityshankkeessa. Hanke tähtää viljelyn ympäristövaikutusten vähentämiseen, satotasojen parantamiseen, tuotannon kannattavuuden parantamiseen sekä tiedon tehokkaaseen kulkemiseen koko viljelyketjussa.