16.12.2022

MyCatalogue-verkkoalusta nopeuttaa maailmanlaajuista myyntityötä kustannustehokkaasti

VikingGenetics tarjoaa tieteeseen perustuvia nautagenetiikkatuotteita ja -ratkaisuja edistyneille maidon- ja lihantuottajille ympäri maailmaa. VikingGeneticsin omistaa 20 000 lypsy- ja lihakarjatilallista Tanskassa, Ruotsissa ja Suomessa. Digitaaliratkaisujen saralla VikingGeneticsin on kyettävä toimimaan nopeasti aikataulussa, sekä laadukaasti totettuna, yrityksen profiiliin mukaisesti.

”Yrityksellemme on tärkeää jakaa olennaista, ajantasaista tietoa myymistämme tuotteista. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun esittelemme tarjoamiamme sonneja”, kertoo VikingGeneticsin markkinointiassistentti Riina Koivulahti. Yrityksen aiemmin käyttämä ratkaisu oli tekniikaltaan vanhentunut ja hidas käyttää. ”Pohdimme uuteen myyntityökaluun liittyviä tavoitteita, halusimme säästää aikaa sekä kustannuksia ja luoda helppokäyttöisen työkalun myyntiorganisaatiomme käyttöön”, Riina kuvailee. MyCatalogue-alustaa käyttävät vientipäälliköt, jälleenmyyjät ja maajohtajat.

Hanke oli toteutettava tiukassa aikataulussa, sillä entinen järjestelmä oli jo teknisesti vanhentunut ja VikingGeneticsin myyntiorganisaatio tarvitsi uutta järjestelmää kovasti.

”Mtech valikoitui kumppaniksi vahvan digitaalisen ja toimialakohtaisen osaamisensa vuoksi. Lisäksi he lupasivat pitäytyä tiukassa aikataulussa ja priorisoida meidän tarpeemme”,

kertoo VikingGeneticsin johtava projektipäällikkö Henrik Rokkjaer. ”Toinen tärkeä seikka valinnassa oli yritystemme välinen pitkä kumppanuus ja se, että tunnemme tekijät, heidän osaamisensa ja valmiutensa täyttää odotuksemme, vaikka tämän hankkeen ala olikin Mtechin tiimille uusi”, Henrik lisää.

VikingGenetics ja Mtech muodostivat yhteisen kehitystiimin, joka suunnitteli ja toteutti hankkeen ketterästi. Ketteriä menetelmiä hyödyntäen hankkeessa voitiin toteuttaa ideoita, jotka lopulta tuottivat enemmän arvoa asiakkaalle ilman viivästyksiä tai ylimääräisiä kuluja. VikingGenetics ja Mtechin Team Global tekivät tiivistä yhteistyötä hankkeen määrittelyssä, kehityksessä ja toimituksessa vuoden 2022 loppukeväästä kesän puoliväliin. Innovatiivisen käyttöjärjestelmän kehitysalustan ansiosta Mtechin kehittäjät pystyivät yhteistyössä Riina Koivulahden kanssa luomaan älykkään ratkaisun, joka täytti kaikki asiakkaan tarpeet ja vaatimukset.
MyCatalogue-alustalla käyttäjä voi luoda räätälöityjä sonnikatalogeja eri kielillä sekä sisältöä, joka sopii kaikille VikingGeneticsin markkinoille. Sonneja koskevien tietojen, visuaalisen ilmeen, käännösten tai yleisen sisällön, kuten etu- ja takakansien, etsiminen ja editointi ei vaadi käyttäjältä ylimääräistä työtä. MyCatalogue on helppokäyttöinen ja sen käytön oppii nopeasti. Uuden sonnikatalogin saa tehtyä jakeluvalmiiksi muutamassa minuutissa.

Mtech Digital Solutions on tarjonnut VikingGeneticsille digitaalisia palveluja jo kymmenen vuoden ajan ja toimittaa nyt myös digitaalisen MyCatalogue-myyntityökalun. Uusi korkeatasoinen verkkoalusta on virtaviivaistanut VikingGeneticsin maailmanlaajuista myyntityötä.

”Onnistunut yhteistyö Mtechin kanssa perustuu molemminpuoliseen luottamukseen, osaamiseen ja rehellisyyteen”,

Rokkjaer toteaa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin selvitämme, millaisia digitaalisia palveluja voimme räätälöidä sinun yrityksesi tarpeisiin.