Ohjelmisto­robotiikka 

Anna robotiikan hoitaa rutiinit puolestasi

Kuluuko yrityksessäsi liikaa aikaa rutiininomaisiin töihin, kuten laskujen käsittelyyn tai numerotietojen siirtämiseen taulukosta toiseen? Ohjelmistorobotiikka on vastaus haasteeseen. Kun ohjelmistorobotiikka hoitaa rutiinit, säästyy aikaa ja rahaa.

Ohjelmistorobotiikka tuo tehokkuutta

Ohjelmistorobotiikalla (rpa) voimme automatisoida esimerkiksi yrityksesi raportointia, lähetysten seurantaa, tuotetietojen ja hintojen ylläpitoa ja laskujen käsittelyä. Parhaimmillaan robotiikka vapauttaa työntekijät mielekkäämpiin tehtäviin, vähentää virheiden määrää ja parantaa tehokkuutta.

Kun tieto ei kulje kahden järjestelmän välillä, ohjelmistorobotiikka on toimiva ja usein järjestelmäintegraatiota yksinkertaisempi vaihtoehto.

Ota yhteyttä

 

Ohjelmistorobotti käsittelee yli 2000 ostolaskua kuukaudessa

Automatisoimme taloushallintoyritys ProEventuksen laskujen käsittelyn. Ohjelmistorobotti käsittelee nyt kolmasosan yrityksen ostolaskuista, noin 2 000 laskua kuukaudessa.

Ehkä tarvitsetkin muita palvelujamme?

Analysing and visualising data
Analysing and visualising data

Tiedon analysointi ja visualisointi

Oikein ajoitettu IT-järjestelmien integraatio tuo merkittäviä kustannussäästöjä ja varmistaa yrityksesi liiketoiminnallisesti kriittisten tietojen ja prosessien sujuvan kulun. Autamme rakentamaan integraatiokyvykkyyden, jonka avulla data on liiketoimintasi hyödynnettävissä parhaalla mahdollisella tavalla.

Integraatio- ja rajapintaratkaisut

Datan älykäs hyödyntäminen auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja reagoimaan nopeasti muutoksiin toimialallasi. Olemme kumppanisi datan hyödyntämisessä ymmärryksestä ratkaisuihin.