Microsoft 365 pilvipalvelut

Joustavavasti paikasta riippumatta

Microsoft 365 -pilvipalvelun avulla käytät ja muokkaat tietoja millä laitteella tahansa, missä tahansa.

Microsoft 365 -ohjelmien avulla avaat sähköpostin, tiedostot ja kalenterin missä vain. Tiedostojen jakaminen onnistuu kollegoiden välillä kätevästi OneDrive-pilvessä tai SharePointissa.

Office-paketin ohjelmat, kuten Word ja Excel ovat käytössäsi aina uusimpina versioina ilman erillisiä maksuja. Ohjelmien verkkoversiot, pilvitallennustila sekä ryhmätyö- ja videopuhelusovellukset parantavat etätyömahdollisuuksia sekä tukevat tiimityötä silloinkin, kun työntekijät ovat eri toimipisteissä.

Mitä palvelu sisältää?

Palvelu tarjoaa viimeisimmät versiot Office-tuotteista ja sovelluksista kuten Word, Excel, Powerpoint, Outlook ja Access sekä seuraavat pilvipalvelut:

  • Asiakkaan oma sähköpostipalvelu Microsoftin pilven kautta (Exchange Online)
  • Videoneuvottelut (Teams)
  • Käyttäjänhallinta (Active AD)
  • Tiedostojen tallennus ja jako (OneDrive, Sharepoint)

Meiltä saat juuri yrityksellesi sopivan M365 Business -paketin

Business Basic

Word, Excel, PowerPoint ja Outlook verkkoversioina sekä Teams-,Onedrive- ja Sharepoint-palvelut

Business Standard

Word, Excel, PowerPoint ja Outlook työpöytäversioina sekä Teams-,Teams Live meeting-, Onedrive- ja Sharepoint-palvelut

Business Premium

Word, Excel, PowerPoint ja Outlook työpöytäversioina sekä Teams-, Teams Live meeting-, Onedrive- ja Sharepoint-palvelut sekä mobiilaite- ja työasemahallintatoiminnallisuudet ja muita paketteja kattavammat tietoturvatoiminnot

Tarpeisiisi mukautuva Microsoft 365

Microsoft 365:stä voit hankkia meiltä juuri yrityksenne tarpeisiin sopivan paketin. Paketit ovat kuukausimaksullisia ja käyttäjäkohtaisia, joten niiden määrää voi lisätä tai vähentää tarpeen mukaan.

Microsoft 365 -ohjelmat voidaan asentaa viidelle laitteelle jokaiselle käyttäjälle. Ne ovat yhdellä tilauksella käytössä tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella sekä verkossa kaikilla laitteilla. Palvelun paikallinen asennus tukee Windows-, macOS-, Android- ja iOS-alustoja.

Miksi tilata Microsoft 365 meiltä?

Kun hankit paketin Mtechin kautta, saat ohjelmistopaketin lisäksi asiantuntevan, suomenkielisen käyttäjätuen. Ohjaamme M365:n käyttöönotossa ja hoidamme Microsoft 365 -tilin ja -asetusten hallinnan.

Saat meiltä kokonaisvaltaisen palvelupaketin, jossa myös tietojen turvaaminen on otettu huomioon.

Ota yhteyttä