Integraatio- ja rajapintaratkaisut

Vain hyödynnetty data kehittää liiketoimintaasi

Tärkeimmät päätökset tehdään ajantasaisen datan pohjalta. Parhaan hyödyn liiketoiminnallesi saat, kun varmistat datan, prosessien ja tietovirtojen sujuvan kulun. Tehokkaalla datan integraatiolla uudistat liiketoimintaa ja työskentelet saumattomasti kansainvälisten kumppanien kanssa.

Tiedon kulku eri järjestelmien välillä eli tietojen integraatio on tietojärjestelmähankintojen  tärkeä osa-alue, joka kannattaa huomioida jo suunnittelun alussa. Näin vältytään myöhemmin kalliilta yllätyksiltä. Myös yritysten yhdistyessä erilliset järjestelmät on integroitava puhumaan yhteistä kieltä.

Integraatiot muokkaavat tiedon yksiselitteiseen muotoon, jota järjestelmien ja käyttäjien on helppo hyödyntää. Se säästää IT-kustannuksia, vapauttaa työvoimaa ja parantaa datan laatua. Olipa tarpeesi järjestelmien yhdistäminen rajapinnoilla tai tiedon integrointi yhteen tietokantaan, asiantuntijamme valitsevat ja toteuttavat parhaan ratkaisun yrityksellesi.

Integraatiot ja rajapinnat ovat osa-alue, jossa digitaalisen maailman tekninen osaaminen punnitaan. Me olemme kumppani, joka tuntee nämä haasteet ja löydämme niihin ratkaisut.

Tutustu ratkaisuihimme

Mtech toteuttaa järjestelmän, joka yksinkertaistaa lypsykarjatalouden tiedonsiirron ympäri maailman
Mtech toteuttaa järjestelmän, joka yksinkertaistaa lypsykarjatalouden tiedonsiirron ympäri maailman

Yksinkertaistamme lypsykarjatalouden tiedonsiirron ympäri maailman

Toteutamme iDDENille (Dairy Data Exchange Network) teknisesti palvelun, joka yhdistää tuotosseurantajärjestelmien sekä lypsyasema- ja lypsyrobottivalmistajien tiedot yhteen yli 200 000 karjalta ja 20 miljoonalta lypsylehmältä eri maista.

Lue lisää

Nasevasta kehitettiin merkittävä työkalu koko elintarviketeollisuudelle

Eläinten terveys ETT:n palvelu yhdistää tiedot eri järjestelmistä yhteen paikkaan elintarviketeollisuuden hyödynnettäväksi. Kehitystyön seurauksena Nasevan ja muiden järjestelmien välille rakennettiin rajapintoja, joiden kautta tiedot päivittyvät säännöllisesti eri käyttäjien käytettäväksi.

Lue lisää