Elintarvikeketjun digitalisaatio

Kohti älykkäämpää ruoantuotantoa

Elintarvikeketjun tehostaminen tuo mukanaan taloudellisia ja ekologisia etuja. Sen avulla pystyt lisäämään tuotantoa, vähentämään hävikkiä ja parantamaan jäljitettävyyttä.

Elintarvikeketjun digitalisointi tuo mukanaan merkittäviä taloudellisia ja ekologisia etuja. Sen avulla pystyt lisäämään tuotantoa, vähentämään hävikkiä sekä parantamaan jäljitettävyyttä ja eläinten hyvinvointia.

Digitaalisointi on laadunvarmistuksen väline. Sen ansiosta tuotteet saadaan myyntiin entistä nopeammin ja laadukkaampina. Kun tieto elintarvikkeen raaka-aineiden alkuperästä kulkee digitaalisena sen mukana, on mahdollinen virhe tai ongelma helppo jäljittää.

Teknologinen osaaminen ja elintarvikeketjun tuntemus yhdistyvät Mtechillä ainutlaatuisella tavalla. Tunnemme ruuan matkan pellolta pöytään. Koska tunnemme toimialan, voimme keskittyä asiakkaamme digitaalisten tarpeiden täyttämiseen.  Parannamme yrityksesi kilpailukykyä tuomalla käyttöösi parhaat digitaaliset menestystekijät.

Ota yhteyttä

 

Tutustu ratkaisuihimme

Nasevasta kehitettiin merkittävä työkalu koko elintarviketeollisuudelle

Eläinten terveys ETT:n palvelu yhdistää tiedot eri järjestelmistä yhteen paikkaan elintarviketeollisuuden hyödynnettäväksi. Kehitystyön seurauksena Nasevan ja muiden järjestelmien välille rakennettiin rajapintoja, joiden kautta tiedot päivittyvät säännöllisesti eri käyttäjien käytettäväksi.

Lue lisää
An IT audit led to a highly valuable platform renewal
An IT audit led to a highly valuable platform renewal

IT-auditointi johti tuottavaan alustauudistukseen

NorForin alustauudistus toi NorForin pienensi järjestelmän kuluja ja paransi turvallisuutta. Tarve uudistukselle tuli esiin IT-auditoinnissa.

Lue lisää
Mobile app to increase efficiency in veterinary work
Mobile app to increase efficiency in veterinary work

Mobiilisovellus parantamassa eläinten terveyttä

Eläinten terveys ETT ry:lle kehittämämme NasevaHealthApp on mobiilisovellus, jolla naudoille annettavat hoidot ja lääkitykset kirjataan nautojen terveydenhuollon seurantajärjestelmä Nasevaan. Suosittu sovellus on helppo ottaa käyttöön myös muilla toimialoilla.

Lue lisää