Elintarvikeketjun digitalisaatio

Kohti älykkäämpää ruoantuotantoa

Elintarvikeketjun tehostaminen digitaalisesti tuo mukanaan taloudellisia ja ekologisia etuja. Sen avulla pystyt lisäämään tuotantoa, vähentämään hävikkiä ja parantamaan jäljitettävyyttä.

Digitaalinen elintarvikeketju on nopea, tehokas ja turvallinen kun jokainen sen osa toimii saumattomasti. Digitalisoinnin ansiosta tuotteet saadaan myyntiin entistä nopeammin ja parempilaatuisina, läpinäkyvästi ja kestävästi. Tieto kulkee elintarvikkeiden mukana läpi ketjun, aina raaka-aineesta lopputuotteeseen.

Mtech:ssa yhdistyvät teknologinen osaaminen ja koko elintarvikeketjun tuntemus, tunnemme ruuan matkan pellolta pöytään jo vuosikymmenten ajalta. Parannemme yrityksesi kilpailukykyä ja menestystä tuomalla käyttöösi parhaat digitaaliset työvälineet.

Tutustu ratkaisuihimme

Nasevasta kehitettiin merkittävä työkalu koko elintarviketeollisuudelle

Eläinten terveys ETT:n palvelu yhdistää tiedot eri järjestelmistä yhteen paikkaan elintarviketeollisuuden hyödynnettäväksi. Kehitystyön seurauksena Nasevan ja muiden järjestelmien välille rakennettiin rajapintoja, joiden kautta tiedot päivittyvät säännöllisesti eri käyttäjien käytettäväksi.

Lue lisää
An IT audit led to a highly valuable platform renewal
An IT audit led to a highly valuable platform renewal

IT-auditointi johti tuottavaan alustauudistukseen

NorForin alustauudistus toi NorForin pienensi järjestelmän kuluja ja paransi turvallisuutta. Tarve uudistukselle tuli esiin IT-auditoinnissa.

Lue lisää
Mobile app to increase efficiency in veterinary work
Mobile app to increase efficiency in veterinary work

Mobiilisovellus parantamassa eläinten terveyttä

Eläinten terveys ETT ry:lle kehittämämme NasevaHealthApp on mobiilisovellus, jolla naudoille annettavat hoidot ja lääkitykset kirjataan nautojen terveydenhuollon seurantajärjestelmä Nasevaan. Suosittu sovellus on helppo ottaa käyttöön myös muilla toimialoilla.

Lue lisää

Ehkä tarvitsetkin muita palvelujamme?

Analysing and visualising data
Analysing and visualising data

Tiedon analysointi ja visualisointi

Oikein ajoitettu IT-järjestelmien integraatio tuo merkittäviä kustannussäästöjä ja varmistaa yrityksesi liiketoiminnallisesti kriittisten tietojen ja prosessien sujuvan kulun. Autamme rakentamaan integraatiokyvykkyyden, jonka avulla data on liiketoimintasi hyödynnettävissä parhaalla mahdollisella tavalla.

Lue lisää

Integraatio- ja rajapintaratkaisut

Datan älykäs hyödyntäminen auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä ja reagoimaan nopeasti muutoksiin toimialallasi. Olemme kumppanisi datan hyödyntämisessä ymmärryksestä ratkaisuihin.

Lue lisää