Digitaalinen liiketoiminta

Anna meidän auttaa liiketoimintasi kehittämisessä

Asiantuntijamme ovat sinua varten, halusitpa digitalisoida liiketoimintasi tai kehittää uuden IT-ratkaisun tarpeisiisi.

Osaamisemme, tietotaitomme ja älykkäät digitaaliset ratkaisumme ovat käytössäsi. Tuomme niillä uutta potkua liiketoimintasi kehittämiseen ja viemme yrityksesi palvelumallin ja asiakaskokemuksen seuraavalle tasolle.

Laadimme yrityksellesi digitaalisen strategian ja autamme tuotteistamaan palvelusi. Palvelumuotoilun kolme kulmakiveä, konseptointi, käytettävyystestaus ja käyttäjäkokemuksen muotoilu, rakentavat asiakaskokemuksen pitäen asiakkaan tarpeet kehitystyön lähtökohtana.

Ota yhteyttä

Tutustu ratkaisuihimme

Digitalisoimme VikingGeneticsin jakelijoiden työn

VikMate on VikingGeneticsille kehitetty työkalu, jolla yrityksen jakelijat tekevät jalostussuunnitelmat tiloille. Käyttäjiä on ympäri maailman. Sovellus yhdistää tietoja eri tietolähteistä ja tekee laskennan jalostussuunnitelmaa varten. Lisäksi palvelu laskee jalostusvalinnoista seuraavat sukusiitosasteet. Lopputuloksena on geneettisen edistymisen ja tilan tavoitteet huomioiva optimoitu jalostussuunnitelma.

Palvelumuotoilu paransi asiakasportaalin käytettävyyttä

Palvelumuotoilun avulla Neven asiakasportaali saatiin vastaamaan paremmin myös liiketoiminnan tavoitteisiin.

Lue lisää
Mtech toteuttaa Snellmanin tuottajapalvelun
Mtech toteuttaa Snellmanin tuottajapalvelun

Tuottajapalvelu viestinnän ja tuotannonohjauksen tarpeisiin

Toteutamme Snellmanin Lihanjalostus Oy:n sähköisen tuottajapalvelun Anelma 3:n. Se toimii Snellmanin Lihanjalostuksen alkutuotannon toiminnan suunnittelu-, ohjaus- ja seurantajärjestelmänä ja viestintäkanavana. Tuottajat hyötyvät Anelma 3:n ominaisuuksista tilansa toiminnan suunnittelussa ja hallinnassa. Snellmanille ne antavat työkaluja tuotantoprosessien ohjaukseen, jotta lihantuotannon yli- ja alijäämätilanteiden ennakointi ja niihin reagointi helpottuu.

Lue lisää
ProEventus sai ohjelmistorobotiikasta vauhtia taloushallinnon töihin
ProEventus sai ohjelmistorobotiikasta vauhtia taloushallinnon töihin

Ohjelmistorobotti käsittelee yli 2000 ostolaskua kuukaudessa

Automatisoimme taloushallintoyritys ProEventuksen laskujen käsittelyn. Ohjelmistorobotti käsittelee nyt kolmasosan yrityksen ostolaskuista, noin 2 000 laskua kuukaudessa.

Lue lisää