BI- ja raportointi­ratkaisut

Tehdään tieto näkyväksi

BI- ja raportointiratkaisuillamme keräät, hallitset ja analysoit dataa liiketoimintasi päätöksenteon perustaksi.

Business intelligence – ja raportointiratkaisumme keräävät dataa ja jalostavat sen helposti hahmotettavaksi tiedoksi. Kun yrityksesi liiketoiminnan data ei ole numeromylläkkää vaan visuaalisesti hahmotettavia kuvaajia ja mittaristoja, pystyt hyödyntämään oleellisen tiedon päätöksenteossa.

Ota yhteyttä

Tutustu ratkaisuihimme

Tiedot taloushallinnon raportoinnin käyttöön

Toteutimme yhdessä taloushallintoyritys ProEventuksen kanssa pilvipohjaisen taloushallinnon raportointiratkaisun, jonka avulla ProEventuksen asiakasorganisaatioiden useisiin operatiivisiin järjestelmiin hajautunut data kerättiin raportointia varten yhteen tietovarastoon. Liiketoimintalähtöinen PowerBi -raportointiratkaisu rakennettiin käyttäen perustana tietovarastoa Microsoft Azure -pilvessä. Raportointiratkaisua hyödyntävät ProEventus ja sen asiakasorganisaatiot. Ratkaisun geneerisyyden ja skaalautuvuuden vuoksi uusien datalähteiden sekä asiakasyritysten liittäminen mukaan on helppoa.

Innovative online service visualises genetic progress
Innovative online service visualises genetic progress

Verkkopalvelu visualisoi tiedon

NAVille kehittämämme verkkopalvelu NAV Trends luo mahdollisuuden seurata lypsykarjan pitkän ajan perinnöllistä edistymistä. Palvelussa on nähtävillä pohjoismaisia jalostusindeksejä vuodesta 2001.

Lue lisää