Henkilöstöedut

Mtechissä on laajat ja OIKEASTI hyvät työsuhde-edut. Lue niistä lisää täältä!

Tarjoamme kaikille mtechläisille toimistoillamme:

Lounasetu
Puhelinetu
Kahvia ja teetä
Erikoislääkäritasoinen työterveys ja hammaslääkäri
Hieronta
Liikuntasetelit
Joustava työaika
Vapaa-ajalle laajennettu kattava tapaturmavakuutus
Mahdollisuus etätyöhön
Mtechin juhlat
Henkilöstökerhot
Koulutus ja e-oppiminen

Virkistystoiminta

Yhteishenkeä ja vastapainoa työlle

Mtechin virkistystoiminta on tarkoitettu kaikille Mtechissä työskenteleville. Virkistystoiminnasta, tekemisen ideoinnista ja järjestämisestä vastaa virkistystoimikunta, johon kuka vain mtechläinen voi liittyä. Toimikunta on järjestänyt vuosien varrella monenlaista mukavaa tekemistä koko yrityksen Riian matkasta pienemmillä porukoilla tehtäviin virkistysiltapäiviin. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja irtautuminen hetkeksi työnteosta.

Jokaiselle jotakin

Virkistystoimikunta ideoi tapahtumia monipuolisesti ja mukana on yleensä hikoilua, kulttuuririentoja ja rentoa yhdessäoloa hyvää ruokaa unohtamatta. Tänä vuonna mtechläiset ovat käyneet mm. tutustumassa pienpanimoon, kalastusreissulla, virtuaalipelimaailmassa ja perehtymässä golfin alkeisiin. Virkistystoimikunta esittelee vapaa-ajanviettotapoja, joita ei välttämättä muuten tulisi kokeiltua.

Jatkuva ohjelma

Tällä hetkellä jatkuvasti kerääntyy sulkapallon pelaajia Mtechin omille sulkapallovuoroille kahdesti viikossa. Mukaan voi mennä niin aloittelijat kuin jo pidemmän aikaa pelanneet. Aiempina vuosina energiaa on purettu mm. salibandykaukalossa.

Henkilökuntakerhot

Mtech tukee työntekijöiden kerhotoimintaa: voi järjestää lähes mitä vaan, kunhan saa myös riittävästi asiasta innostuneita kollegoita mukaan. Tällä hetkellä mtechläiset pyörittävät mm. valokuvaus- ja lautapelikerhoa.

Mtech turvaa työntekijät

Virkistystapahtumiin voi osallistua huoletta hieman uudempiinkin kokeiluihin, sillä Mtech on vakuuttanut kaikki työntekijänsä kattavalla tapaturmavakuutuksella, joka on laajennettu koskemaan myös vapaa-aikaa.