21.04.2022

Uutta potkua liiketoiminnan kehittämiseen: Mikko Jääskeläinen innovaatiojohtajaksi

Olemme nimittäneet Mtechin innovaatio- ja liiketoimintakehitysjohtajaksi MMM, MBA Mikko Jääskeläisen. Jääskeläisen päätehtävänä on tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kehittää liiketoimintastrategia näiden ympärille sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Hän vastaa yrityksen innovaatiotoiminnasta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

”Mikko Jääskeläisen strateginen näkemys liiketoiminnan kehittämisestä, laaja kansainvälinen verkosto alan toimijoiden parissa ja kokemus siitä, kuinka verkottuneessa maailmassa luodaan tulevaisuuden arvoa, tekivät minuun vaikutuksen. Uskon, että Mikolla on paljon annettavaa, kun Mtechistä kehitetään kansainvälisesti merkittävää ruokaekosysteemin digiratkaisutoimittajaa”, Mtechin toimitusjohtaja Christian Jurvanen sanoo.

Jääskeläinen siirtyy Mtechille Varda AG:n (Yara International ASA:n tytäryhtiö) Director Business & Ecosystem Development -tehtävästä. Kymmenvuotisen Yara-työuransa aikana Jääskeläinen on keskittynyt dataan ja digitalisaatioon. Ennen Yaraa Jääskeläinen on työskennellyt mm. Dynea International ASA:ssa sekä Induforissa.

”Mtechin liiketoimintaympäristöä määrittäviä pitkän ajan trendejä ovat mm. laaja siirtyminen kohti hiilineutraalia taloutta, tarve parantaa resurssitehokkuutta koko ruokasysteemissä sekä digitalisaation yhä laajempi hyödyntäminen koko ketjussa pellolta pöytään. Samaan aikaan viljelijäasiakkaillemme on tarjottava jatkuvasti parempaa käyttökokemusta ja digitaalisia tuotteita, jotka konkreettisesti helpottavat yrittäjän arkea. Näiden tekijöiden varaan haluan rakentaa Mtechin liiketoiminnan kehityksen ja koko yrityksen uudistamisen prosesseja”, Mikko Jääskeläinen kertoo.