01.10.2019

Neviso Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Neviso Oy:n toimitusjohtaja Pekka Metsäranta siirtyy 7.10.2019 pois toimitusjohtajan tehtävästä ja jatkaa yrityksen palveluksessa hallituksen erityistehtävissä. Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 7.10.2019 Antti Laukkonen. Nimityksensä myötä Antti Laukkonen tulee myös osaksi emoyhtiö Mtech Digital Solutions Oy:n johtoryhmää. Neviso Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Pekka Metsäranta kokee, että nyt on oikea hetki siirtyä sivummalle päivittäisestä tekemisestä, tukemaan ja ohjaamaan strategian toteuttamista.

Laukkonen siirtyy tehtävään Atrialta, jossa hän on ollut vuodesta 2009 lähtien erilaisissa tuotannon esimies, projekti- ja kehitystehtävissä. Atrialla Laukkonen on toiminut aiemmin mm. tuotannon työnjohtajana ja tuotantopäällikkönä teurastusteollisuudessa ja tuorelihatuotannossa. Nykyisessä työtehtävässään vuodesta 2013 lähtien kehityspäällikkönä Laukkonen on ollut avainrooleissa Atrian tuotannon ja tietojärjestelmien erinäisissä kehitysprojekteissa. Kortesjärveltä kotoisin oleva ja lypsykarjatilalla kasvanut Laukkonen on koulutukseltaan ohjelmistokehittämisen ja automaatioalan diplomi-insinööri.

Uuden toimitusjohtajan johdolla jatketaan Nevison nykyisen liiketoimintasuunnitelman edistämistä ja hyvin käynnistynyttä kansainvälistymistä. ”Olemme todella iloisia saadessamme Antin joukkoomme. Antti tuo mukaan monipuolisen kokemuksensa ja osaamisensa ja jatkamme hänen johdollaan yhtiön menestystarinaa. Yhtiön vakaa pohja mahdollistaa hienon tulevaisuuden ja kasvun rakentamisen myös kansainvälisesti”, kertoo Neviso Oy:n hallituksen puheenjohtaja Christian Jurvanen.

Lisätietoja:

Neviso Oy hallituksen puheenjohtaja, Mtech Digital Solutions Oy toimitusjohtaja
Christian Jurvanen
050 330 2604
christian.jurvanen@www.mtech.fi

Neviso Oy toimitusjohtaja
Pekka Metsäranta
020 7470 253
pekka.metsaranta@neviso.fi

Antti Laukkonen
040 183 7252
antero.laukkonen@gmail.com

Neviso Oy

• perustettu 2000
• noin 10 työntekijää vuonna 2018
• liikevaihto 0,76 M€ vuonna 2018, n. 1 M€ ennuste 2019
• IT-alan palveluyritys
• osa Mtech Digital Solutions Oy konsernia
• toimipiste Kauhajoella