01.10.2019

Mtechin uudet kotisivut on julkaistu – yritys- ja viljelijäasiakkaille erilliset verkkosivustot

Mtech Digital Solutions (Mtech) uudisti kotisivunsa vastaamaan paremmin eri asiakassegmenttiensä tarpeita. Uudistuksessa www.mtech.fi -sivusto suunnattiin palvelemaan Mtech-konsernin yritysasiakkaita. Viljelijäpuolen sivustouudistuksen tavoitteena on, että viljelijäasiakkaat löytävät kaiken itselleen suunnatun tiedon ja ohjelmistot helposti ja kätevästi samasta www.mtech.fi/minunmaatilani -osoitteesta. Uudet sivustot julkaistiin 1.10. klo 13.

Uudistuksen taustalla on Mtechin kasvu maatalousohjelmistojen toimittajasta kokonaisvaltaiseksi kansainväliseksi innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja tarjoavaksi IT-taloksi ja -konserniksi. Uusien sivustojen tavoitteena on sekä sisällöllisesti, että teknisesti palvella aiempaa paremmin Mtechin tärkeimpiä kohderyhmiä: viljelijäasiakkaita sekä kotimaisia ja ulkomaisia yritysasiakkaita.

Yrityksen ja konsernin verkkosivustona toimii 1.10. lähtien osoite www.mtech.fi. Sivusto sisältää muun muassa tiedot yrityksille suunnatuista tuotteista ja palveluista, osion työnhakijoille sekä yrityksen ja konsernin ajankohtaiset uutiset. Sivustolta löytyy myös tietoa digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä muihin palveluihimme liittyvistä aiheista oppaiden ja blogin muodossa. Englanninkieliset sivut palvelevat kansainvälisiä asiakkaita ja kumppaneita osoitteessa www.mtech.fi/en.

Palvellaksemme paremmin viljelijäasiakkaitamme, kaikki maatiloille suunnattu sisältö löytyy jatkossa osoitteesta www.mtech.fi/minunmaatilani. Viljelijöille suunnattua sisältöä ovat mm. tiedot Minun Maatilani -ohjelmistoista, ohjeet ja videot, asiakastarinat, ajankohtaiset uutiset ja blogit. Myös kirjautuminen Minun Maatilani -ohjelmistoihin, eli nautaohjelmistoon, Wisuun ja WebWakkaan tapahtuu www.mtech.fi/minunmaatilani -sivuston kautta. Viranomaispalveluihin liittyvä materiaali löytyy jatkossa www.mtech.fi/minunmaatilani -sivuston alta. Ruotsinkielisiä viljelijäasiakkaita palvelee osoite www.mtech.fi/minunmaatilani/sv.

Kumppaniksi uudistuksen toteuttamiseen valittiin jyväskyläläinen Valu Digital. Osoitemuutosten lisäksi sivustot ovat kokeneet kokonaisvaltaisen teknisen ja visuaalisen modernisoinnin. Sivustojen suunnittelu on tehty parasta mahdollista käyttäjäkokemusta ajatellen. Minun Maatilani -ohjelmistot saivat uudistuksen yhteydessä uuden logon yhtenäistämään viljelijäasiakkaille suunnattua viestintää. Mtech Digital Solutionsin logo pysyy samana.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Christian Jurvanen, p. 050 330 2604, sähköposti: christian.jurvanen@www.mtech.fi

Ohjelmistot johtaja Sinikka Tommila, p. 020 747 2351, sähköposti: sinikka.tommila@www.mtech.fi