Mtechin osakkuusyritys Biocode vahvistaa osaamistaan ja muuttaa uusiin toimitiloihin

Biocoden Chief Technology Officerina (CTO) aloittaa Joni Rajanen. Kehittyvä yritys saa vahvistusta, kun uutena teknologiajohtajana aloittaa 17.8.2020 diplomi-insinööri Joni Rajanen. Joni siirtyy johtamaan Biocoden teknologista kehitystä Reaktorilta, jossa hän on toiminut seniorikonsulttina ja softa-arkkitehtina. Biocodessa odotetaan innolla, että Jonin kanssa päästään kehittämään teknologisia ratkaisuja hiilineutraalin ruoantuotannon mahdollistamiseksi.

Biocoden Manager, Accounts & Products roolissa aloittaa Laura Ihanainen. Biocode vahvistaa asiakkuudenhallintaa ja vastuullisen elintarviketeollisuuden ja kaupanalan asiantuntijuutta Laura Ihanaisen aloittaessa asiakkuus- ja tuotepäällikkönä. Laura on koulutukseltaan maa- ja metsätaloustieteen maisteri ja väittelee elintarviketieteiden tohtoriksi Helsingin yliopistosta parin viikon päästä. Aiempaa kokemusta Lauralla on softa-alalta Analyse2:lta, kaupanalalta Keskolta sekä akatemiasta Turun yliopistolta.

Poikkeuksellisen kevään jälkeen Biocodessa päästään rakentamaan uusin voimin yrityksen tarjoamaa. Kasvavalla tiimillä jatketaan digitaalisten työkalujen kehittämistä elintarvikkeiden ilmastovaikutusten arviointiin elintarviketeollisuudelle, maatiloille ja kaupalle. Jos haluatte pienentää tuotteidenne jalanjälkeä ja kasvattaa yrityksenne kädenjälkeä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, Biocode on oikea kumppani teille.

Biocode muutti uusiin toimitiloihin Pasilan Triplaan

Biocoden toimitilat sijaitsevat nykyään Helsingissä Pasilan Triplassa olevassa Workery West toimistorakennuksessa. Uusi käyntiosoite on Firdonkatu 2, Workery West, 6. kerros, Helsinki.
Lue lisää osakkuusyrityksestämme Biocodesta!