Mtechin ohjelmistokehitystä Rovaniemellä jo kaksi vuotta

Mtechin Rovaniemen toimipiste juhlii tänään kaksivuotissynttäreitään. Toimipiste avattiin 1.3.2018, ja siellä aloitti neljä työntekijää. Kaikki neljä ovat edelleen kaksi vuotta myöhemmin mukana, mutta he ovat saaneet toimipisteen kasvun myötä viisi työkaveria lisää.

Mtechin asiakasratkaisut Suomi -yksikön johtaja Petri Oinonen pitää pohjoista toimipistettämme arvokkaana: ”Rovaniemen toimipisteen myötä olemme saavuttaneet pohjoisen ulottuvuuden. Maantieteellisen saavutettavuuden näkökulmasta Rovaniemi on kiinnostava kaupunki, josta käsin on helppo palvella Pohjois-Suomen asiakkuuksia.”

Yhdeksän hengen porukasta kahdeksan tekee ohjelmistokehitystä Rovaniemellä kiinnostavien projektien parissa muun muassa SOK:lle, Napapiirin Energia ja vesi Oy Nevelle ja Lappsetille. Yksi tiimiläinen on IT-tukihenkiö. Rovaniemen Mtechin porukka kehittää ja ylläpitää asiakkaiden digitaalisia palveluita, ohjausjärjestelmiä ja sovelluksia kokonaisvaltaisesti.

”Muutin takaisin Rovaniemelle kesän 2017 aikana. Pohjoisen vetovoima, juuret ja halu kasvattaa lapset Lapissa, missä olen itsekin kasvanut, sai palaamaan etelästä yli kymmenen vuoden jälkeen. Mtechin toimipisteen avaaminen antoi mahdollisuuden palata takaisin ohjelmistokehityksen ja palveluiden pariin”, kertoo Rovaniemen toimipisteen tiiminvetäjä Päivi Hast. ”Meillä on hyvä ja toimiva tiimi, kavereista pidetään huolta. Teemme myös vapaa-ajalla yhdessä asioita, kukin omien mahdollisuuksiensa mukaan. Haluamme olla asiakkaitten luotettu kumppani”, hän sanoo.