02.05.2024

Mtech uudistaa johtoryhmäänsä ja nimittää Chief AI Officerin  

Anton Hokkosesta Chief AI Officer

Anton Hokkonen, joka on aiemmin työskennellyt Mtechissä Teknologiajohtajana (CTO), vastaa tulevaisuudessa myös Chief AI Officer roolista. Mtech tulee panostamaan merkittävästi tekoälyn (Artificial Intelligence) hyödyntämiseen tuotantoprosesseissa sekä asiakasratkaisuissa.

Antonin vastuulla on johtaa yrityksen tekoälystrategiaa, mukaan lukien tekoälyn käytön optimointi, uusien tekoälyteknologioiden seuraaminen ja niiden integrointi yrityksen toimintaan ja tuotteisiin, sekä tekoälyn eettisten ja oikeudellisten kysymysten hallinta. Hän vastaa tekoälyprojektien johtamisesta ja koordinoinnista.

Mikko Jääskeläisestä Chief Commercial Officer

Mikko Jääskeläinen, Chief Innovation Officer, siirtyy Chief Commercial Officeriksi ja vastaa yrityksen uusliiketoiminnan kehityksestä. Hän jatkaa myös yrityksen innovaatioprosessista vastaavana.

Johtoryhmän muut roolit

Mtechin johtoryhmään kuuluvat edelleen toimitusjohtaja Christian Jurvanen, varatoimitusjohtaja & Suomen ruokaekosysteemiliiketoiminnan johtaja Jarkko Ilomäki, Kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Patrik Nordgren, Agripalveluiden johtaja Sanna Keski-Nisula sekä henkilöstöpäällikkö Tiia Aitavaara.

Lisätietoja ja kommentit:
Christian Jurvanen,
Toimitusjohtaja,
Mtech Digital solutions oy
Puh: 0207472309
Sähköposti: christian.jurvanen@mtech.fi

Lisätietoja ja johtoryhmän esittely löytyvät Mtechin kotisivuilta.