27.11.2023

Mtech toimittaa Tanskalaiselle Dyrlæger & Ko:lle digitaalisen ratkaisun nautojen terveydenhuollon uudistamiseksi

Tanskalainen Dyrlæger & Ko on arvostettu nautojen terveydenhuoltoeläinlääkäreiden yritys, joka tarjoaa palveluita tanskalaisille maitotiloille. Dyrlæger & Ko sekä Mtech Digital Solutions oy, Suomen johtava teknologiatoimittaja ruokajärjestelmässä, ovat tehneet sopimuksen uuden digitaalisen työkalun kehittämisestä nautojen terveydenhuollon raportointiin ja hallintaan. Ratkaisun tarkoituksena on luoda tehokas ja käyttäjäystävällinen digitaalinen viestintäkanava eläinlääkäreiden ja maitotilojen välille nautojen terveydenhuollon edistämiseksi.

”Olemme mielissämme, että Dyrlæger & Ko Tanskassa on valinnut Mtech Digital Solutionsin toteuttamaan heille digitaalisen työkalun nautojen terveydenhuollon raportointiin ja hallintaan. Tiimimme on omistautunut tarjoamaan ratkaisuja, jotka edistävät Dyrlæger & Ko:n visiota terveistä naudoista ja kestävistä maatalouskäytännöistä”, kertoo Mtechin global -yksikön johtajana työskentelevä Patrik Nordgren.

Dyrlæger & Ko:n toimitusjohtaja Rune Friis Kristensen toteaa: ”Yhteistyömme hyödyttää sekä eläinlääkäreitä että naudanpitäjiä ja tarjoaa arvokkaita näkemyksiä kestävään maidontuotantoon.” Tämä yhteistyö lupaa valoisaa tulevaisuutta karjanpidolle ja nautojen terveydenhuollolle.

Tietoa Dyrlæger & Ko:sta:
Dyrlæger & Ko on ammattimainen neuvonantaja ja kumppani naudanpitäjille, joilla on tavoitteita, usko terveisiin lehmiin sekä terveeseen liiketoimintaan. Fokuksessa on auttaa naudanpitäjiä optimoimaan karjansa terveys taloudellisesti ja järjestelmällisesti. Terveydenhuoltoeläinlääkäreiden toiminta perustuu dokumentoituun ja ammatilliseen työhön. Dyrlæger & Ko koostuu lähes 140 ammattimaisesta nautojen terveydenhuoltoeläinlääkäristä, jotka toimivat koko Tanskan laajuisesti. Yritys tekee yhteistyötä lähes 1 800 tilan kanssa, joilla on nautojen terveydenhuoltosopimus, ja näin ollen he valvovat yli 70 % Tanskan maitokarjoista.

Tietoa Mtech Digital Solutionsista:
Mtech Digital Solutions yhdistää teknologiset innovaatiot ja tiedonkäsittelyn ruokajärjestelmässä. Tiimissä on yli 140 ammattilaista, ja Mtech palvelee yli 100 yritystä ruokajärjestelmän arvoketjussa.
Uusi digitaalinen ratkaisu lupaa valoisaa tulevaisuutta lypsykarjanpidolle ja nautojen terveydenhuollolle. Se varmistaa naudanpitäjien menestymisen, turvaten samalla nautojen terveyttä ja hyvinvointia.

Lisätiedot:
Patrik Nordgren
Director – Global
patrik.nordgren@mtech.fi
+358 41 731 3332