14.01.2020

Mtech siirtyy ympäristöystävälliseen ja nopeaan paperittomaan laskutukseen

Paperiton laskutus on turvallinen, nopea ja tehokas tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Se on myös huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin paperinen lasku.

Sähköisenä saat laskun mahdollisimman nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Paperittoman laskun käyttö on helppoa ja edullisempaa kuin paperisen laskun. Myös arkistointi on kätevää sähköisesti.

Mtech Digital Solutions Oy ottaa käyttöön paperittoman laskutuksen 1.2.2020 alkaen, jonka jälkeen jokaisesta painetusta ja lähetetystä laskusta perimme 5 €, sis. alv 24 % laskutuslisän.

Toimi näin, mikäli haluat vastaanottaa laskut veloituksetta e-laskuina verkkopankkiisi (ohjeessa voi olla pankkiryhmä kohtaisia eroja)

 1. Mene verkkopankissasi kohtaan e-laskut ja etsi kohta ”uusi laskuttaja”, ”e-laskusopimukset” tai vastaava kohta, pankkiryhmästä riippuen. Hae sieltä Mtech Digital Solutions Oy
 2. Tilaa e-lasku
 3. Syötä pyydettyyn sarakkeeseen edellisen laskun viitenumero
 4. Tarkasta tiedot ja hyväksy/lähetä
 5. Saamme tarvittavat tiedot pankilta suoraan, jolla saat seuraavan laskumme sähköisenä e-laskuna verkkopankkiisi

Toimi näin, mikäli sinulla on käytössä ohjelmisto, jolla voit vastaanottaa verkkolaskuja

Saat verkkolaskun käyttöösi, kun sovit asiasta pankkisi tai kirjanpitäjäsi kanssa. Sen jälkeen saat meiltä laskun suoraan ohjelmistoosi, sen sijaan että lasku tulisi paperisena kotiisi. Mikäli käytössäsi on jo ohjelmisto ja sähköisten laskujen vastaanotto, voit ohittaa kohdat 1. ja 2.

 1. Tee valitsemasi verkkolaskuoperaattorin kanssa sopimus verkkolaskujen vastaanottamisesta.
 2. Hanki tarvittaessa verkkolaskuohjelmisto
 3. Ilmoita sähköpostiosoitteeseen mtechlaskutus@proagria.fi
  • asiakasnumerosi
  • verkkolaskuosoitteesi
  • operaattorisi ja OVT-tunnuksesi