Mtech on mukana Hope ry:n hyvänteossa Rovaniemellä

Hope ry on aloittanut Rovaniemellä keräyksen, jolla pyritään mahdollistamaan lounaat vähävaraisten perheiden lapsille koulujen ollessa kiinni. Alkusysäys keräykselle tuli Mtechin työntekijältä Mika Kallungilta, joka on haastanut keräykseen paljon paikallisia toimijoita. Mtechin lisäksi mukana on monia muita vastuullisia yrityksiä, esimerkiksi LapIt, Lumise ja Napapiirin energia ja vesi Neve.

”Idea tuli suoraan Mikalta. Hän oli jo ajatellut aika pitkälle miten toimitaan ja kysynyt ennakkoon paikallisia yrittäjiä mukaan. Meidän oli helppo lähteä tähän mukaan, kun oli varmuutta, että lahjoittajia on jo mukana”, Tiiminvetäjä Erja Lilja Hopelta kertoo.

Perheet saavat avun joko lahjakortteina tai mahdollisuutena käydä ruokaostoksilla tietyssä kaupassa tietyllä summalla. Hope ilmoittaa perheen tiedot kaupalle, joka laskuttaa yhdistystä. Näin vähennetään kontakteja ja taataan allergiaperheillekin ruokatarvikkeet, joita heillä voidaan käyttää, Lilja sanoo.

Lilja toivoo, että keräyksen tuotoilla voidaan auttaa kymmeniä perheitä Rovaniemen alueella. Perheiden määrä riippuu avuntarpeesta, mutta ennen kaikkea summasta, joka saadaan kerättyä. Paikallinen yritys tai yksityishenkilö, tule mukaan auttamaan!

Yhteystiedot lisätietojen kysymistä varten löydät Hope Rovaniemen verkkosivuilta.
Tähän keräykseen voit osallistua alla olevilla maksutiedoilla:
Tilinumero: FI19 5630 0020 3003 12
Maksunsaaja: Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry.
(Osa verkkopankeista ei hyväksy erikoismerkkejä. Tällöin voit käyttää nimeä Hope Yhdessä ja Yhteisesti ry)
Viite: 2435

Keräysluvan saaja: Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry
Luvan myöntänyt viranomainen: Poliisihallitus, 13.5.2019
Luvan numero: RA/2019/425