30.03.2021

ICARin tilasto- ja jäsenpalvelu MyICAR on julkistettu

ICAR, the International Committee for Animal Recording, on julkistanut verkkosivuillaan uuden palvelunsa, jolla kerätään ja esitetään maidontuotannon kansainvälisiä tilastotietoja. Mtech on toteuttanut MyICAR-palvelun.

“ICAR on hyvin innostunut julkaisusta. Palvelu on uusi versio pitkään ylläpitämästämme “lehmäkysely”-tilastosta. ICARin jäsenet ovat keränneet tilastotietoja vuodesta 1995 asti. Tilastot tarjoavat hyvin tärkeän jatkuvan tiedon lähteen alallemme”, ICARin pääjohtaja Martin Burke sanoo.

“ICAR valitsi Mtechin kumppanikseen, koska se on osoittanut osaamisensa maatalousalan tiedon esittämisessä ja sillä on historiaa asiassa. Odotamme ICARilla innokkaasti, että pääsemme työskentelemään Mtechin kanssa jatkossakin, kun uudistamme verkkopalvelujemme tarjontaa”, Burke kommentoi.

Alan asiantuntijat ympäri maailman ovat odottaneet palvelun julkaisua. Se helpottaa tilastotiedon keruuta ICARin jäseniltä ja tarjoaa modernin työkalun monille sidosryhmille, jotka ovat kiinnostuneet maidontuotannon ajantasaisesta tilastotiedosta.

Palvelun käyttäjiä ovat tutkijat, viranomaiset, maidontuottajat, yrittäjät ja opiskelijat.

“ICAR, maailman johtava eläinseuratantasektorin yhteiselin, on tärkeä kumppani meille. Olemme ylpeitä voidessamme olla osaltamme kehittämässä tätä osaa alasta. Kaikki alan merkittävät organisaatiot käyttävät jatkossa tilasto- ja jäsenpalvelua, jonka me olemme kehittäneet. Odotamme innolla yhteistyömme seuraavaa askelta”, Mtechin toimitusjohtaja Christian Jurvanen sanoo.

MyICAR on niin ICARin jäsenten kuin muidenkin verkkosivukävijöiden käytössä. Se esitellään myös kansainvälisillä ICAR-messuilla huhtikuun lopussa.

Katso myös MyICAR:n esittelyvideo!