01.06.2022

Antti Laukkonen Mtechin kotimaan liiketoiminnan johtoon

Diplomi-insinööri Antti Laukkonen aloittanut Mtechin Suomen liiketoiminnan johtajana. Hän kertoo itsestään ja ajatuksistaan: ”Suomalaisen kiekkohuuman aikaan on erityisen hienoa esittäytyä Mtechin Suomen liiketoiminnan uutena vetäjänä. Taustani on vahvasti elintarvikeketjussa ja prosessien digitalisoinnissa sekä toimittajan että tilaajan näkökulmasta. Olen innoissani päästessäni hyödyntämään näitä asioita Mtechin vahvalla toimialalla, kun lähdemme yhdessä rakentamaan uutta.

Digitalisaation kehitysvauhti on valtava, ja sen tuomat mahdollisuudet ovat ihmisen mittapuulla rajattomat. Elämme samanlaisia koko toimintatapaamme mullistavia hetkiä kuin reilu sata vuotta sitten, kun ihminen hyppäsi hevosen selästä ensimmäisen T-Fordin ja traktorin selkään. Kehityksen vauhti voi olla hämmentävä, ja siksi voi olla vaikea tunnistaa niitä oleellisia tekijöitä, joilla oma kilpailukyky ja pitkäjänteinen toiminnan kehittyminen varmistetaan.

Pitämällä huoli perusasioista, eli jalat tukevasti maassa, ja ymmärtämällä asiakkaan liiketoiminnan ydin, päästään yhdessä rakentamaan pitkäjänteisiä ratkaisuja ja arvoa asiakkaan liiketoimintaan. Pidetään yhteyttä ja lähdetään yhdessä askeltamaan kasvun polkua.”