10.03.2022

Monta tapaa tehdä järjestelmäintegraatio – kuinka onnistut

Järjestelmäintegraatioiden hyödyt liiketoiminnalle ovat kiistattomat. Integraatioratkaisuja on erilaisia, ja integraatioita voi toteuttaa eri tavoin – webinaarissamme selviää, mikä voisi olla paras tapa sinun ja yrityksesi tarpeisiin.

Tule kuulemaan Suomen liiketoimintamme johtajan Petri Oinosen ja ohjelmistoarkkitehtimme Ville Mattilan näkemyksiä integraation toteutuksista. Myös ohjelmistorobotiikan voi valjastaa integraation avuksi!

Käymme webinaarissa läpi asiakkaille tehtyjä toteutuksia, joiden avulla erilaiset integraatioratkaisut ja niiden edut konkretisoituvat.

Webinaari on pidetty. Kiitos osallistumisesta ja yhteydenotoista!

Monta tapaa tehdä järjestelmäintegraatio – kuinka onnistut

Date: 23.03.2022 Time: 10:00 (EET)

Esittäjät

Kuva: Petri Oinonen

Petri Oinonen

Johtaja, Asiakasratkaisut Suomi
Mtech Digital Solutions Oy
petri.oinonen@mtech.fi

Petrillä on vuosien kokemus Mtechiltä ohjelmistokehitysprojekteista ja työstä asiakasrajapinnassa. Asiakkaiden tarpeet ja ratkaisujen löytäminen niihin ovat hänen työnsä keskiössä.

Kuva: Tiina Immonen

Tiina Immonen

Myyntipäällikkö
Mtech Digital Solutions Oy
tiina.immonen@mtech.fi

Tiinalla on yli 20 vuoden kokemus myyntityöstä teknologia-alan yrityksissä. Hän keskittyy ohjelmistorobotiikan, datan integroinnin, tekoälyn ja koneoppimisen ratkaisuihin.

Kuva: Ville Mattila

Ville Mattila

Ohjelmistoarkkitehti
Mtech Digital Solutions Oy
ville.mattila@mtech.fi

Ville on kokenut ohjelmistoarkkitehti, jonka erityisosaamisalueisiin kuuluvat pilvipalvelut, ohjelmistorobotiikka ja Microsoft Azure.