30.06.2021

Patrik Nordgren Mtechin Customer Solutions Global -yksikön johtajaksi

Patrik Nordgren on nimitetty Mtech Digital Solutionsin Customer Solutions Global -yksikön uusi johtajaks ja johtoryhmän jäseneksi 8. elokuuta 2021 alkaen.

Yksikön nykyinen johtaja Minna Veljo jatkaa Mtechissä kehityspäällikkönä. Veljo on johtanut Mtechin globaalia liiketoimintaa menestyksekkäästi vuodesta 2017 lähtien.

Patrik Nordgren toimii tällä hetkellä toimitusjohtajana rehujen arviointijärjestelmiä tuottavassa NorFor -yhtiössä. NorForin järjestelmiä käytetään Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Islannissa noin 9 000 maitotilalla, joissa on 1 000 000 nautaa. Patrikilla on vahva tausta digitaalisiin ratkaisuihin perustuvan liiketoiminnan kehittämisestä sekä kansallisesti että kansainvälisesti, maatilojen hoidossa, eläinten jalostuksessa ja ruokinnassa sekä maidon tuotannon rekisteröinnissä ja eläinten terveydessä.

”Olen erittäin innostunut siirtymisestä Mtechiin ja mahdollisuudesta jatkaa Global -yksikön hienoa kehitystyötä eteenpäin. Maatalousalan digitaalinen kehitys on mielenkiintoisessa vaiheessa, jossa uutta teknologiaa syntyy ja uusia ratkaisuja luodaan. Tässä Mtech Digital Solutionsilla on tärkeä rooli innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen tarjoamisessa läpi koko elintarvikeketjun pellolta pöytään”, Nordgren sanoo.

Lisätiedot:

Patrik Nordgren
Johtaja, Customer Solutions Global
patrik.nordgren@mtech.fi
+46 70 340 88 41

Christian Jurvanen
CEO, Mtech Digital Solutions Oy
christian.jurvanen@mtech.fi
+358 20 747 2309