24.06.2020

MinGård® on ehdolla Elmia Lantbruk -innovaatiopalkinnon saajaksi

Växa Sverigen ja Mtechin IT-osaajien yhteistyössä kehittämä MinGård® -ohjelmisto on valittu ehdokkaaksi Elmia Lantbruk -innovaationpalkinnon saajaksi. Växa Sverige on Ruotsin merkittävin kotieläinjärjestö ja Elmia Lantbruk on suuri maatalousnäyttely. MinGård® on tehty Växan asiakkaille suomalaisen Minun Maatilani -ohjelmiston pohjalta.

Elmia Lantbruk -innovaatiopalkinto tuo esiin maatalouden ja kotieläintuotannon uusia ja innovatiivisia teknisiä ratkaisuja. Voittajaa valitessaan raati huomioi esimerkiksi uutuusarvoa, ympäristövaikutuksia, laatua, eläinten hyvinvointia ja taloutta. Palkinnon voittaja julkistetaan Elmia Lantbruk -messuilla helmikuussa 2021.

MinGårdin® tuoteomistaja Patrik Nordgren Växalta on ilahtunut MinGårdin® ehdokkuudesta. Hän kertoo olevansa hyvin ilahtunut myös siitä, että MinGårdin® käyttäjämäärä on kasvanut ja käyttäjiltä on tullut positiivista palautetta.

Voit lukea uutisen palkintoehdokkuudesta Växa Sverigen sivuilta ja enemmän innovaatiopalkinnosta Elmia Lantbrukin sivuilta.