20.04.2022

Faba osuuskunnan hopeiset ansiomerkit Christian Jurvaselle ja Jarkko Ilomäelle

Faba osuuskunta on myöntänyt toimitusjohtajallemme Christian Jurvaselle ja varatoimitusjohtajallemme Jarkko Ilomäelle Faban hopeiset ansiomerkit kotieläintalouden hyväksi suoritetusta menestyksellisestä työstä.

Christian Jurvanen on ollut eri rooleissa Mtechillä rakentamassa luottamuksellista ja tehokasta yhteistyötä Mtechin ja Faban välille ja saakin kiitosta rakentavasta ja ratkaisukeskeisestä toimintatavastaan.

Jarkko Ilomäki on ollut 20-vuotisen uransa aikana merkittävässä roolissa Faban ja sen asiakaskunnan suurissa teknologisissa muutoksissa. Asiakkaamme kiittää häntä erityisesti positiivisesta asenteesta haasteiden ratkaisemisessa.

”Faba on merkittävä, karjanomistajien arjessa näkyvä toimija. Arvostamme suuresti tätä kunnianosoitusta, joka kertoo Mtechin kyvystä toimia edelläkävijänä ja tuottaa asiakkaiden tarpeet täyttäviä ratkaisuja sekä halusta rakentaa pitkien kumppanuuksien kautta parempaa toimialan huomista”, sanoo Jarkko Ilomäki.

Faba on myöntänyt aiemmin pronssisen ansiomerkkinsä Sanna Keski-Nisulalle, joka toimii nykyään Mtechillä Asiakasratkaisut ProAgria -yksikön johtajana.