22.06.2020

Miten yritykselle voi hankkia toimisto-ohjelmat helposti?

Kun yrityksessä on enemmän kuin yksi toimisto-ohjelmien käyttäjä, ohjelmat kannattaa hankkia keskitetysti it-kumppanin kautta. Se on huoletonta!

Jos toimisto-ohjelmia hankkiva yritys ei ole IT-alan yritys, sen kannattaa antaa IT-kumppanin hoitaa ohjelmien ostaminen ja hallinta. IT-kumppani perustaa tilin, jonka alle luodaan tarvittavat käyttäjätunnukset. Käyttäjille määritetään sopivan tasoinen ohjelmapaketti heidän tarpeidensa mukaan. Tilillä voidaan seurata, millä käyttäjällä on mikäkin ohjelmapaketti käytössä, ja paketteihin voidaan tehdä tarvittaessa muutoksia.

Kun yritys on määritellyt tarpeensa, IT-kumppani osaa määrittää, mitä yritykselle kannattaa ostaa. Microsoft 365 -toimisto-ohjelmista on saatavana useampaa eri tasoa. Edullisimmat kattavat perusohjelmat verkkoversioina. Kalliimmissa taas on mukana myös esimerkiksi tietojen tallentamiseen ja jakamiseen sopiva SharePoint, sähköpostiohjelma Outlook ja videoneuvottelu- ja yhteistyöohjelma Teams.

Microsoft 365 on kätevä ja joustava monella tapaa: Ohjelmat päivittyvät automaattisesti, mikä takaa tietoturvan ja sen, ettei ohjelmiston elinkaari pääty yllättäen. Yksi käyttäjä voi asentaa ohjelmat viiteen laitteeseen, joten käyttö esimerkiksi pöytäkoneella, kännykällä ja tabletilla on sujuvaa. Laskutus on kuukausiperusteista, joten käyttäjämäärän pienentyessä ei tarvitse maksaa turhasta. Toisaalta käyttäjien lisääminenkin käy tarvittaessa nopeasti.

Helpot askelmerkit toimisto-ohjelmien hankintaan ovat:

  1. Valitse IT-kumppani
  2. Selvitä käyttäjämäärä ja käyttäjien tarpeet
  3. Ala käyttää ohjelmia

Näin helppoa ja huoletonta se on!

Ohjelmien käyttöönotosta ei tarvitse huolehtia. Kumppani tekee sen puolestasi. Kun valitset kumppaniksesi meidät, onnistuvat käyttäjätuki ja ohjelmien asennus tarvittaessa vaikka paikan päällä. Ja meiltä saat palvelun suomeksi!

Hoidamme mielellämme yrityksesi toimisto-ohjelmat kuntoon. Ota yhteyttä!

Toni Haapanen Järjestelmäpäällikkö toni.haapanen@www.mtech.fi +358 20 747 2370