Miten IT-palvelut helpottavat yrityksesi arkea?

IT-ongelmien ratkomiseen kuluu usein turhaan aikaa ja rahaa, niinpä IT-palvelut, kuten monet muutkin yrityksen ydintoimialaan kuulumattomat palvelut, kannattaa ulkoistaa asiantuntevalle taholle. IT-palvelut ei tarkoita pelkästään puhelimen takana päivystävää tukea, vaan pakettiin voi kuulua myös laitteita ja ohjelmistoja.

Yrityksiä kehotetaan digitalisaatioon yhä enenevissä määrin, sillä yllättävän moneen toimintoon ja rutiininomaiseen työhön voidaan valjastaa tietokone ja vapauttaa näin ihmisen panos työn kannalta oleellisimpiin tehtäviin. Vaikka edistyksellinen teknologia helpottaakin arkea, voi laitteiden ja ohjelmistojen moninaisuus tuntua uuvuttavalta.

IT-palveluiden suunnitteluun ja ylläpitoon on ehdottoman tärkeää valita asiantunteva kumppani, jolla ei mene sormi suuhun vaikeassakaan tilanteessa. Mtech IT Care eli Mtech Digital Solutions Oy:n IT-palvelut voivat sisältää kaiken tarvekartoituksesta ohjelmistokehitykseen ja IT-tuesta tallennustilaan.

IT-palvelut työnteon tukena

Mtechiltä voit tilata yhden yksittäisen palvelun, kuten Microsoft 365 -ohjelmapaketin kaikkine päivityksineen, tai laajemman kokonaisuuden. Esimerkiksi etänä tehtävät Service Desk -palvelut takaavat sen, että asiantunteva IT-tuki on aina tavoitettavissa.

Service Desk auttaa, kun tietokoneen yhdistäminen tulostimeen sakkaa tai laitteen vian syytä täytyy selvitellä. Näin yrityksen työntekijöiden aikaa säästyy oleellisempaan työhön. Nykyaikaisilla välineillä tuen työntekijä voi ottaa etäyhteyden laitteisiisi, eikä sinun tarvitse odotella hänen saapumistaan paikalle toisesta toimipisteestä, saati sitten maksaa matkakuluja.

IT-palvelut voivat käsittää kaikkien laitteiden, kuten tietokoneiden, matkapuhelimien ja tablettien vikojen selvittelyn, neuvonnan ja asetukset.

Tallennustila ja varmuuskopiot osaavissa käsissä

IT-palvelut voivat sisältää halutessasi pilvipalvelut, jotka voit yhdistää esim. Microsoft 365 -pakettiisi. Tarjolla on myös työasemien kokonaisvaltaisia etävarmistuspalveluita, kuten Mtechin tarjoama Nexetic Shield Backup. Jos siis vesivahinko, sähkökatko tai muu tekijä aiheuttaa laiterikon, voidaan tietokoneen kansiot ja tiedostot palauttaa nopeasti ja helposti varmistuspalvelun avulla.

Varmuuskopiot tallentuvat automaattisesti ja jatkuvasti työskentelyn taustalla, eikä niiden tekemistä tarvitse erikseen muistaa. Saatavillasi ovat myös tiedostojen aiemmat versiot siltä varalta, että olet esim. vahingossa tallentanut vanhan tiedoston päälle tai tehnyt sellaisia muutoksia, jotka haluat perua.

Toimistosovellukset kaikkien käytössä

Nykyaikaista toimistoa ei voisi enää kuvitellakaan ilman jo aiemmin mainittua Microsoftin Officea. Hankkimalla Office 365 -palvelun kuukausimaksullisen paketin ulkopuoliselta toimijalta, varmistat sen, että käytössäsi ovat aina tuotteiden viimeisimmät versiot. Pakettiin kuuluu suuri määrä hyödyllisiä sovelluksia, joiden käyttöönotossa ja jatkokäytössä IT-palvelut tarvittaessa avustaa.

Nykyaikainen Office ei rajoitu pelkkään tekstinkäsittelyyn, sähköpostiin ja taulukkolaskentaan, vaan siihen voi liittää myös esim. videoneuvottelusovelluksen, intranetin, asiakastietojen hallinnan ja ryhmätyöskentelytilan verkossa. Paketteja on eri tarpeisiin ja erikokoisille yrityksille.

Valmiit paketit ja yksilölliset ratkaisut

IT-palveluiden tarkoituksena on turvata yritysten liiketoimintaa ja minimoida IT-ongelmien aiheuttamia kuluja ja haittoja yrityksille.

Jos et löydä tarvitsemaasi ratkaisua Mtechin IT-palveluiden valikoimasta, ota rohkeasti yhteyttä!