Esittelyssä Mtechin ketterä IT-tiimi

Mtechin IT-palveluiden tiimi on esimerkki ketterästä työskentelytavasta. ”Olemme yhtä tiimiä. Jokainen tekee pääosin omaan rooliinsa kuuluvaa työtä, ja tarvittaessa hypitään raja-aitojen yli”, sanoo järjestelmäpäällikkö Toni Haapanen.

Mtechin IT-palveluiden tiimiin kuuluu Tonin lisäksi yhdeksän henkilöä, joista neljä toimii IT-tuen tehtävissä. Kolmella on järjestelmäasiantuntijan rooli ja kahdella DBA:n (database administratorin). Operointia tekee yksi henkilö, ja hänellä on tietysti varahenkilö.

Joka paikan höylän toimenkuva korostuu järjestelmäasiantuntijoilla, jotka tekevät käytännössä lähes mitä tahansa tiimin tehtävistä. Kaikki työskentelevät sekä talon sisäisissä tehtävissä että asiakkaille tehtävissä töissä.

IT-tuen tehtävät ovat esimerkiksi työasemien ja puhelinten asennuksia, erilaisten tietoteknisten ongelmien selvittämistä liittyen ohjelmistoihin, laitteisiin ja käytönopastukseen sekä järjestelmien käyttöoikeuksien hallintaa.

Järjestelmäasiantuntijat korjaavat vikoja, ylläpitävät ja suunnittelevat työkenttänään palvelimet, tietoliikenne, levyjärjestelmät, ohjelmistot ja pilvipalvelut. DBA-töissä tehtävät ovat samoja kuin järjestelmäasiantuntijoilla, mutta ne liittyvät tietokantaympäristöihin.

Toni, Mika, Antti, Arsi, Janne, Teemu, Sampsa, Mohamed, Marko ja Terhi auttavat mielellään myös sinun yritystäsi. Palvelua saat Vantaalta, Rovaniemeltä ja juuri nyt myös Uudesta-Seelannista. Kun tarvitset IT-palveluita, ota yhteyttä, ja räätälöimme juuri sinulle sopivan palvelupaketin!