Asiakastyytyväisyys on Mtechillä sataprosenttista

Tyytyväinen asiakas on tavoitteemme. Siksi mittaamme asiakastyytyväisyyttä kyselyllä neljä kertaa vuodessa.

Odotamme kyselyn tuloksia kuin joulupakettia. Olemmeko onnistuneet? Millä osa-alueilla on parannettavaa? Rapisteltuamme pakettinarut ja lahjapaperit auki vuoden 2020 viimeisen Suomen yritysasiakkaillemme tehdyn kyselyn tulosten ympäriltä olimme iloisia ja kiitollisia. Kuinka hyvää jälkeä tiimimme ovatkaan taas tehneet!

Asiakkaistamme sata prosenttia on meihin tyytyväisiä. Sadan prosentin tyytyväisyys muodostuu 78 prosentista hyvin tai täysin tyytyväisiä asiakkaita ja 22 prosentista tyytyväisiä asiakkaita.

Kysymme kyselyssä erikseen muutamista asiakastyömme osa-alueista, joista yksi on ohjelmistoprojektien toimitukset ja läpivienti. Kaikki asiakkaamme ovat joko hyvin tai täysin tyytyväisiä meihin ohjelmistoprojektien tekemisessä.

Olemme siis kumoamassa ennakkoluuloa siitä, että ohjelmistoprojektit ovat aina myöhässä eivätkä ikinä budjetissa!

Kiitos palvelualttiiden ja ammattimaisten työntekijöidemme, kaikkia asiakkaamme ovat tyytyväisiä yhteyshenkilöönsä.  Myös viestintäämme ollaan tyytyväisiä: vähemmän tyytyväisiä tai tyytymättömiä asiakkaita ei ole.

Asiakasratkaisut Suomi -yksikön johtaja Petri Oinonen kommentoi: ”Asiakastyytyväisyys on meille ensisijainen asia, sillä toimintamme lähtee halusta auttaa asiakkaita kehittämään omaa toimintaansa digitalisaation keinoin. Asiakkaan liiketoimintaympäristön ymmärtäminen auttaa meitä keskittymään oleelliseen ja johtaa onnistuneeseen lopputulokseen niin tilaajan kuin toimittajankin näkökulmasta. Hyvän asiakassuhteen mieluisin ilmentymä on pitkä aktiivinen kumppanuus, jonka aikana luomme yhdessä pitkän elinkaaren palveluita asiakkaan liiketoiminnan loistaessa tekemisen keskiössä.

Haluan vilpittömästi kiittää asiakkaitamme vuodesta 2020. Toivottavasti alkaneesta vuodesta tulee vielä edeltäjäänsä parempi.”