You are here

Viking Bull

 

Viking Bull on jalostusohjelmisto, jonka olemme tehneet pohjoismaiselle jalostusjärjestölle Viking Geneticsille. Sillä tehdään keinosiemennyssonnien, sonninemien ja sonnivasikoiden valinta, sopimusten hallinta, raportointi ja asiakasviestintä sekä sonnien tuotanto- ja jalostustietojen kokoaminen.

Keskeinen osa sovellusta on sen integraatiokokonaisuus. Siinä yhdistyvät eläintiedot Suomen, Ruotsin ja Tanskan järjestelmistä, geenilaboratorioiden tilaus- ja tulostiedot sekä tuotanto- ja varastotiedot Microsoft Navisionista. Minkä tahansa ulkoisen datalähteen kytkeminen järjestelmään on mahdollista. Kun tiedot yhdistetään, ne standardisoidaan ja yhtenäistetään. Kaksinkertaiset tiedot poistetaan. Järjestelmien välillä liikkuva tietomäärä on valtava.

Asiakkaan projektipäällikkö Anders Carlsson Viking Geneticsiltä kuvailee meitä erittäin hyväksi yhteistyökumppaniksi: ”Mtech has been a very good partner in our project VikingBull. The knowledge they have about our business has been one of the key’s for success. The system was delivered on time and worked as we expected."

Projektipäällikkömme Jarkko Ilomäki kertoo integraatioprojektista: "Sidosorganisaatioita oli suoraan tai epäsuorasti toistakymmentä, projektissa oli iso määrä integraatioita sekä erittäin muokattava käyttöliittymä. Hyvän ja ammattitaitoisen projektiryhmän sekä asiakkaan osallistumisen avulla projekti onnistui erinomaisesti.”

Tekniset tiedot

  • HTML5 + JavaScript -tekniikka
  • käyttöliittymäkerroksella ASP.NET MVC
  • taustajärjestelmissä Microsoft .NET (C#)
  • tietovarastona MS SQL Server
  • integraatioissa mm. WebService, Flat file, Linked SQL Servers, Web upload, email