You are here

Digityöpaja

 

Mtechin Digityöpaja on helppo tapa selvittää, millaisen ratkaisun tai palvelun yritysesi tarvitsee ja miten se kannattaa toteuttaa. Digityöpaja toteutetaan kahdessa istunnossa, jossa ovat mukana yrityksesti avainhenkilöt sekä Mtechin työpajan vetäjä ja teknisiä asiantuntijoita tarpeen mukaan.

Toisen työpajapäivän tulos on näkemys uuden palvelun ominaisuuksien työmääristä, niiden tuottamasta asiakasarvosta ja tunnistetuista riskitekijöistä, lista palvelun ensimmäisessä julkaisussa tuotettavista ominaisuuksista, alustava aikataulu ja budjetti. Näiden perusteella voitte tehdä päätöksen projektin käynnistämisestä.

Digityöpaja tekee hitaasta ja usein heikon lopputuloksen tuottavasta vaatimusmäärittelystä ketterää ja tuloksekasta. Tapaamme mielellämme ja teemme tarjouksen juuri yrityksesi tarpeisiin sopivasta työpajasta!

Innovaatioseteli

Innovaatiosetelillä voi ostaa tuotteiden, palvelujen tai prosessien kehittämistä, tai hankkia uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista palveluna. Innovaatiosetelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv). Sen voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Lue tarkemmat kriteerit innovaatiosetelin käytöstä Tekesin sivuilta.

Digityöpajassa ratkaisemme ongelmasi, ja innovaatioseteli kuittaa kulut! Kysy lisää, autamme mielellämme.