WebWakalla maatalouden kirjanpito kuntoon

 

WebWakka -kirjanpito-ohjelmalla hoidat helposti maatalouskirjanpidon ja muun taloushallinnon. WebWakkaa käytetään verkkoselaimella, joten voit käyttää ohjelmaa missä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. 

Voit tallentaa laskusi kirjanpitoon, kun maksat ne pankkiyhteydellä. Kirjanpitosi tallentuu palvelimellemme ja on turvassa ja saatavillasi, vaikka kotikoneesi menisi rikki.

WebWakka sopii hyvin maatalousyhtymien käyttöön, sillä oikeudet maatalouden kirjanpitoon voi antaa useammalle henkilölle. Kirjanpitäjä voi tehdä kirjanpidon ja yrittäjät pääsevät seuraamaan taloustilannetta ajantaisesti. Eri käyttäjät pääsevät samaan tietoon käsiksi samaan aikaan eri paikoista ja eri tietokoneilta.

 

Parasta WebWakassa:

Kattavat raportit
Pääkirja, päiväkirja, ALV-raportti, kausiveroilmoitus, tilikartta, tuloslaskelma, tilinpäätös, tase.
 

Sähköinen veroilmoitus

Lähetät WebWakassa tehdyt veroilmoitukset vaivattomasti suoraan verottajalle.
 
Pankkiyhteys
WebWakassa on tuki seuraavien pankkien pankkiyhteydelle: Osuuspankki, Nordea, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia, Pop Pankki ja Danske Bank. Palvelu tulee tilataan omasta pankista. Tallennat laskut kirjanpitoon maksaessasi niitä pankkiyhteydellä.  
 
Ohjelmistotuki 

Asiantunteva ja nopea ohjelmistotuki on käytössäsi puhelimella, sähköpostilla ja chatissa. 

Selainpohjainen
Et ole sidoksissa yhteen päätelaitteeseen, vaan voit käyttää sovellusta mistä vain ja milloin vain. Voit käyttää Mac-, PC- ja Linux-tietokoneilla.
 
Automaattiset päivitykset

Ohjelma on helppo ottaa käyttöön, sillä sitä ei tarvitse asentaa omalle koneelle. Ohjelmapäivitykset ovat automaattisia.

 

Uutta kirjanpidossa

Ohjelman uutuus on lisäosa WakkaKuitti, joka helpottaa kuittien käsittelyä ja tallennusta.

 

Kokeile WebWakkaa veloituksetta kuukausi! Lisäksi saat käyttöönottokuukauden veloituksetta. Kokeilu ei sido sinua ohjelman tilaukseen. WebWakan hinta on 163 € / vuosi + alv.