WebLampaan tilaus ja käyttöönotto

Näin hyödyt WebLampaasta:

 
  •     Haet eläinrekisterissä olevat eläimet, pitopaikat ja vapaat korvamerkit WebLampaaseen.
  •     Kirjaat samalla kerralla eläinrekisterin ja tuotosseurannan tiedot. Voit ilmoittaa WebLampaalla karitsoinnit, ostot, poistot ja siirrot.
  •     Saat tuotosseurannan tiedot talteen heti reaaliajassa. Voit kirjata WebLampaaseen karitsoiden painot, ultraäänimittaukset, elävän eläimen EUROP-luokituksen ja villa-arvostelun.
  •     Raportit helpottavat tuotannon seurantaa ja eläinaineksen kehittämistä. Voit tulostaa tuotosseurannan raportit suoraan WebLampaasta.
  •     Sukulaisuustarkistus-näytöllä voit etsiä sukusiitoslaskennan avulla sopivia parituskumppaneita. Sähköinen sukupuu näyttää eläimen sukulaisuudet niin pitkälle kuin tietokannassa on niistä tietoa. Yhteiset esi-isät erottuvat värien avulla.
  •     Voit tulostaa raportin alkuperäisrotutukikelpoisista eläimistä.
 
Huom! WebLampaan kaikki ominaisuudet (eläinrekisterin ylläpidon lisäksi)  saa käyttöönsä vain kuulumalla tuotosseurantaan. Tuotosseurantaan kuulumattomat tilat voivat käyttää WebLammasta ainoastaan eläinrekisterin ylläpitoon.
 

WebLammas-ohjelman tilaus:

 
1. Tee tilaus tällä lomakkeella.
 
2. Tulosta ja täytä Valtuutussopimus (2 kpl) ja lähetä toinen niistä osoitteeseen: Mtech/Ohjelmistotuki, PL 25, 01301 Vantaa.
 
3. Lähetämme ohjelman tunnukset kahtena erillisenä kirjeenä sen jälkeen kun olette palauttaneet valtuutussopimuksen allekirjoitettuna Laskentakeskukseen.
 
 

Ohjelman käyttöönotto:

 
Hyväksy ensimmäisellä kirjautumiskerralla palvelusopimus, jotta saat WebLampaan käyttöösi.
 
1. Kirjaudu WebLampaaseen osoitteessa www.proagria.fi/verkkopalvelut valitse yläpalkista Liha/WebLammas -> avautuu palvelusopimus.
 
2. Lue sopimusehdot ja paina Hyväksy-painiketta.
 
3. Palvelusopimuksen hyväksymisen jälkeen Weblammas on käytettävissä niin kauan kuin sopimus on voimassa.
 
WebLammas toimii seuraavissa selaimissa:
 
MS Internet Explorer 6.0, 7.0, 8.0, 9.0
Mozilla Firefox 3.0
 

Tilaa WebLammas

Tilaa

 

Hinta 1.1.2019 alkaen:
 

Hankintahinta: 
154 € +alv 24 % 
 
Vuosimaksu:
72 €/vuosi + alv 24 %.