WebLammas - palvelu kaikille lammastiloille

WebLampaan avulla ylläpidät eläinrekisterin ja tuotosseurannan tietoja. Palvelua on helppo käyttää ja se sopii kaikille lammastiloille.
 
HUOM! WebLammas ei versiosta 52 alkaen enää toimi Firefox selaimella. Windows-käyttöjärjestelmissä ohjelmaa on käytettävä Internet Explorer-selaimella.
 
 

 

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä! puh. 09 8566 5959 /Ohjelmistotuki, tuki@mtech.fi

 

Tapahtumien synkronointi Ruokavirastosta

Huom!

WebLammas ei versiosta 52 alkaen enää toimi Firefox-selaimella. Windows-käyttöjärjestelmissä ohjelmaa on käytettävä Internet Explorer-selaimella

Ohje kuolleen eläimen tapahtumien kirjausta varten on julkaistu!

Lue täältä tarkat ohjeet, kuinka teurastamolle lähteneen eläimen tiedot saadaan näkyville WebLampaaseen ja miten sille voidaan lisätä tapahtumia (PDF).

 

Näin hyödyt WebLampaasta:

 

 •     Haet eläinrekisterissä olevat eläimet, pitopaikat ja vapaat korvamerkit WebLampaaseen.
   
 •     Kirjaat samalla kerralla eläinrekisterin ja tuotosseurannan tiedot. Voit ilmoittaa WebLampaalla karitsoinnit, ostot, poistot ja siirrot.
   
 •     Saat tuotosseurannan tiedot talteen heti reaaliajassa. Voit kirjata WebLampaaseen karitsoiden painot, ultraäänimittaukset, elävän eläimen EUROP-luokituksen ja villa-arvostelun.
   
 •     Raportit helpottavat tuotannon seurantaa ja eläinaineksen kehittämistä. Voit tulostaa tuotosseurannan raportit suoraan WebLampaasta.
   
 •     Sukulaisuustarkistus-näytöllä voit etsiä sukusiitoslaskennan avulla sopivia parituskumppaneita. Sähköinen sukupuu näyttää eläimen sukulaisuudet niin pitkälle kuin tietokannassa on niistä tietoa. Yhteiset esi-isät erottuvat värien avulla.
   
 •     Voit tulostaa raportin alkuperäisrotutukikelpoisista eläimistä.

 

Huom! WebLampaan kaikki ominaisuudet (eläinrekisterin ylläpidon lisäksi)  saa käyttöönsä vain kuulumalla tuotosseurantaan. Tuotosseurantaan kuulumattomat tilat voivat käyttää WebLammasta ainoastaan eläinrekisterin ylläpitoon.

 

 

Lisätietoa WebLampaan tilaamisesta
Tilaus ja käyttöönotto WebLammas

Hinta 1.1.2019 alkaen:

Hankintahinta: 
154 € +alv 24 % 
 
Vuosimaksu:
72 €/vuosi + alv 24 %
 

Ohjeita: