MobiWisu

MobiWisu on laajennus Wisu-ohjelmistoon. MobiWisu toimii älypuhelimen ja tabletin selaimella. MobiWisulla tarkistat viljelysuunnitelmasi tiedot ja tallennat viljelymuistiinpanot lohkokirjanpitoon peltotöiden lomassa. Karttapalvelu sisältyy Wisun ja MobiWisun hintaan.

MobiWisulla tehdyt kirjaukset päivittyvät automaattisesti suoraan Wisuun, eikä akun loppuminen hävitä tietoja. MobiWisu on Wisun lisäosa ja sen käyttö pohjautuu Wisulla tehtyyn viljelysuunnitelmaan.
 

 

 

MobiWisulla voit mm.

  • selata lohkoaineistoa ja viljelysuunnitelmaa
  • lisätä, poistaa ja muokata viljelysuunnitelman tietoja (esim. lannoitteen vaihto) ja tallennat viljelymuistiinpanot
  • kirjata toimenpiteitä ja havaintoja lohkotietoihin
 

Näin otat MobiWisun käyttöön

MobiWisua käytetään puhelimen tai tabletlaitteen selaimella. Käyttö vaatii internetyhteyden. MobiWisu ei vaadi mitään asennuksia vaan käyttö aloitetaan kirjautumalla Wisun tunnuksilla osoitteessa https://m.webwisu.fi .
 
Käyttöoikeuden saantia varten sinun tulee tilata MobiWisu. Kirjautumisen jälkeen saat näkyviin tilasi lohkoluettelon, jonka kautta voit selata viljelysuunnitelmaasi ja kirjata lohkomuistiinpanoja.
 

Tekniset vaatimukset 

MobiWisu toimii uusimpien älypuhelinten ja tabletlaitteiden selaimissa.

MobiWisun käyttöä varten tarvitset Wisulla tehdyn viljelysuunnitelman.

Kartan hyödyntäminen MobiWisussa edellyttää, että olet noutanut tilasi karttatiedot VIPU-palvelusta Wisuun.
 

Hinta

MobiWisun hinta on 65 € /vuosi. (+alv 24%)
 
Voit kokeilla MobiWisua sitoumuksetta ja veloituksetta käyttöönottokuukauden ja sitä seuraavan kuukauden. Jos et halua jatkaa ohjelman käyttöä, ilmoitathan siitä ennen koejakson päättymistä.