TehoElmer (PC)

Ammu, Elmer ja Pihvi sekä MobiAmmu ja MobiPihvi siirtyvät selainkäyttöisiksi palveluiksi ja tulevat osaksi Minun Maatilani -ohjelmistoa 1.1.2016 alkaen. Minun Maatilani on käytettävissä myös älypuhelimella ja tabletilla ja se korvaa nykyiset MobiAmmu ja MobiPihvi -sovellukset sekä PC-ohjelmat. Minun Maatilani -ohjelmisto koostuu moduuleista, joista voit koota juuri omiin tarpeisiisi sopivan tuotepaketin.  Mitä aiemmin tutustut uuteen palveluun ja otat sen käyttöön, sitä suuremman hyödyn saat.

Vanhoja Ammu, Elmer ja Pihvi –ohjelmia voi käyttää vielä vuonna 2017, mutta niiden tuotekehitys on päättynyt ja kaikki kehitys tehdään uuteen Minun Maatilani –ohjelmistoon. Toivomme, että siirrytte mahdollisimman pian käyttämään Minun Maatilani –ohjelmistoa ja hyötymään sen monipuolisista uusista ominaisuuksista.

TehoElmer (PC) on enemmän kuin WinElmer

TehoElmer on suunniteltu maidon- ja naudanlihantuottajille, jotka haluavat hyödyntää ohjelman monipuolisia työlistoja ja tapahtumalistoja arjen töissä.
 
TehoElmerissä on kaikki samat toiminnot kuin WinElmerissä. Näiden toimintojen lisäksi TehoElmer mm. vie ja/tai hakee keskusrekisteristä saatavilla olevat eläinten kiima-havainto-, siemennys-, tiineystarkastus-, hoito- ja painotiedot. Voit hyödyntää näitä tietoja haluaminasi työ- ja tapahtumalistoina.
 
TehoElmerissä voit myös osastoida eläimet oman käytäntösi mukaan. Se helpottaa mm. ryhmäilmoitusten tekoa. Saat käyttöösi myös osastokohtaiset eläinlistat.
 

Osastointi
 

  • Voit jakaa eläimet osastoihin esim. sukupuolen, karsinan tai käytön mukaan
  • Voit toteuttaa ryhmätoimintoja osastoittain
  • Tallennetut osastoinnit näkyvät useimmilla hakemiston näytöillä
     
Siirtyminen WinElmeristä TehoElmeriin on helppoa. Ohjelmaa käynnistettäessä valitse käytettäväksi TehoElmer ja hae tiedot. TehoElmeriä käytät samoilla tunnuksilla kuin WinElmeriä. Erillistä tilausta ei tarvita.
 

Vertaa PC-nautaohjelmien ominaisuuksia tästä (PDF)

 

Tilaa Minun Maatilani Elmer tästä (vast. TehoElmer)

Tilaa