Sarka-messuilla esillä Mtechin monipuoliset ohjelmistoratkaisut maatiloille

Mtech on mukana 2.-3.2.2018 Seinäjoella järjestettävässä Sarka-näyttelyssä. Osastollamme 4E esittelemme monipuoliset ohjelmistoratkaisut maatiloille: täysin uudistunut Minun Maatilani -nautaohjelmisto, Wisu -viljelyohjelma kasvinviljelyyn sekä Wakka -talousohjelma maatilan kirjanpitoon. SMARTBOW -älykorvalaitteet. KarjaKompassi, laaja ohjelmisto nautatilan tuotannon suunnitteluun ja seurantaan. Lisäksi on esillä uusi maatiloille tuotteita myyvien yritysten käyttöön kehitetty karttasovellus MtechSalesMap.

Mtechin, ProAgrian ja Faban yhteisosastolla esittelyssä maatilayrityksen johtamisen työvälineet BISNES+ ja KPI-Avain

BISNES+ on digitaalinen palvelu, joka kokoaa maatilan tiedot, tulokset, hälytykset ja dokumentit yhteen sähköiseen näkymään kertakirjautumisella. BISNES+ on apuväline kehittyvän tilan johtamiseen.

KPI-Avain on valiolaisille maitotiloille kehitetty tavoitteiden ja tuloksen mittaamiseen ja seuraamiseen kehitetty mittaristo.

Mtech on mukana myös Suomen Ayrshirekasvattajien Ayrshire Winter Show 2018-vuosinäyttelyssä. Mtech palkitsee Suomen Ayrshirekasvattajat ry:n järjestämässä Ayrshire Winter Show'ssa Sarka-messuilla Junior Championship -luokan -luokan. Tämä luokka kilpaillaan perjantaina 2. helmikuuta ja sen arvioitu alkamisaika on 11:30.

Tervetuloa tutustumaan Mtechin, ProAgrian ja Faba yhteisosastoon 4E A-halliin!