Sähköinen tukihaku WebWisussa 2018

Sähköinen tukihaku 2018 on avautunut 16.4.

Viljelysuunnitelman mukaiset kasvulohkotiedot ovat siirrettävissä WebWisusta VIPU-palveluun. WebWisusta siirretyt kasvulohkotiedot voidaan yhdistää VIPU-palvelussa edellisen vuoden karttapiirroksiin. VIPU-palveluun piirretyt kartat ovat haettavissa WebWisuun VIPU-palvelusta tukihakemuksen jättämisen jälkeisenä päivänä.

Kasvulohkolomakkeen esikatselu ja siirto VIPU-palveluun avautuu WebWisussa Tulosteet -sivulta, kun luot raportin Tukilomakkeet / Kasvulohkolomake 102B. Täältä voit halutessasi myös muodostaa paperille tulostettavan 102b pdf -lomakkeen. Yksityiskohtaisemmat ohjeet tukihausta on luettavissa WebWisun Ohjeet -sivustolta.

Tukilomakkeet / Kasvulohkolomake 102B -raportilta käsin voi suorittaa

  • kasvulohkojen esitäytön VIPU-palveluun sähköistä tukihakua varten
  • tai vaihtoehtoisesti jos ei hae tukia sähköisesti, voi muodostaa 102B kasvulohkolomakkeen pdf tiedostoksi. Tämän voi sitten tulostaa paperille.

Vuokrasopimukset, lohkokohtaiset toimenpiteet ja ympäristösopimukset

Vuokrasopimukset, lohkokohtaiset toimenpiteet ja ympäristösopimukset on mahdollista merkitä WebWisun kasvulohkoille ja siirtää sähköiseen tukihakuun. Tiedon merkitseminen tehdään kohdassa Kasvulohkot/Sopimukset luomalla halutun tyyppinen sopimus ja kytkemällä kasvulohkot siihen. Uutena toimintona voit nyt hakea edellisen vuoden lohkokytkennät valitulle sopimukselle.

• Pellonvuokrasopimukset tulee olla luotuna ja kytkettynä WebWisussa, jotta peruslohkon omistustieto siirtyy oikein sähköiseen tukihakuun.

• Lohkokohtaiset toimenpiteet mm. kerääjäkasvi

• Ympäristösopimukset