Sähköinen tukihaku WebWisussa 2017

Sähköinen tukihaku 2017 avautuu vaiheittain, kun peruslohkomuutokset ja kasvulohkojen ilmoittaminen avautuvat VIPU-palvelussa.

Viljelysuunnitelman mukaiset kasvulohkotiedot ovat 3.4. alkaen siirrettävissä WebWisusta VIPU-palveluun. WebWisusta siirretyt kasvulohkotiedot voidaan yhdistää VIPU-palvelussa edellisen vuoden karttapiirroksiin. VIPU-palveluun piirretyt kartat ovat haettavissa WebWisuun VIPU-palvelusta tallennusta seuraavana päivänä.

Kasvulohkolomakkeen esikatselu ja siirto VIPU-palveluun avautuu WebWisussa Tulosteet -sivulta, kun luot raportin Tukilomakkeet / Kasvulohkolomake 102B. Täältä voit halutessasi myös muodostaa paperille tulostettavan 102b pdf -lomakkeen. Yksityiskohtaisemmat ohjeet tukihausta on luettavissa WebWisun Ohjeet -sivustolta.

Tukilomakkeet / Kasvulohkolomake 102B raportilta käsin voi suorittaa

  • kasvulohkojen esitäytön VIPU-palveluun sähköistä tukihakua varten
  • tai vaihtoehtoisesti jos ei hae tukia sähköisesti, voi muodostaa 102B kasvulohkolomakkeen pdf tiedostoksi. Tämän voi sitten tulostaa paperille.

Karttapalvelu on vuoden 2016 alusta alkaen sisältynyt kaikkiin WebWisun lisensseihin. VIPU-
palveluun piirretyt kartat ovat haettavissa WebWisuun 3.4. jälkeen, kun olet ilmoittanut kasvulohkot VIPU-
palveluun.

Vuokrasopimukset, lohkokohtaiset toimenpiteet ja ympäristösopimukset

Vuokrasopimukset, lohkokohtaiset toimenpiteet ja ympäristösopimukset on mahdollista merkitä WebWisun kasvulohkoille ja siirtää sähköiseen tukihakuun. Tiedon merkitseminen tehdään kohdassa
Kasvulohkot/Sopimukset luomalla halutun tyyppinen sopimus ja kytkemällä kasvulohkot siihen. Uutena toimintoja voit nyt hakea edellisen vuoden lohkokytkennät valitulle sopimukselle.

  • Pellonvuokrasopimukset tulee olla luotuna ja kytkettynä WebWisussa, jotta peruslohkon Omistustieto siirtyy oikein sähköiseen tukihakuun.
  • Lohkokohtaiset toimenpiteet mm. kerääjäkasvi
  • Ympäristösopimukset