PC-Wakan verovuoden 2017 verkkopäivitys ladattavissa - vuoden 2018 kirjanpito WebWakalla

Verovuoden 2017 tilinpäätöstä koskeva päivitys on nyt 3.1. alkaen PC-Wakka käyttäjien ladattavissa. Lataus onnistuu ilman perinteistä avainkoodin vaihtoa. Päivitys on hyvä tehdä nyt, ennen lopullisen tilinpäätöksen tekemistä.

Tilikauden 2018 kirjanpitoa aloitettaessa on hyvä siirtyä käyttämään uutta WebWakkaa. Verovuoden 2017 tilinpäätös on viimeinen, jonka voitte tehdä Wakan PC-ohjelmalla. Verovuoden 2018 tilinpäätös julkaistaan vain WebWakassa.
 

Ohjelmistotuessa pidennetyt aukioloajat helmikuun lopulla

Palvellaksemme paremmin iltaisin ja viikonloppuisin kirjanpitoa ja veroilmoitusta viimeisteleviä asiakkaitamme. Päivystämme palvelunumerossa helmikuun lopussa arkipäivisin 19.-23.2 sekä 26-28.2. klo 18 saakka. Lisäksi palvelemme helmikuun viimeisenä viikonloppuna 24.-25.2 lauantaina ja sunnuntaina klo 10–15.

Muina aikoina ohjelmistotukemme palvelee
puh. (09) 8566 5959 arkisin klo 8.15-16.00
www.mtech.fi/tuki tai tuki@mtech.fi.

Mikäli tarvitset vuoden 2018 päivityksen CD:llä, voit tilata levyn ohjelmistotuesta. CD:n hinta lähetyskuluineen on 10 € + alv 24%.
 

Lue PC-Wakan verkkopäivityksen ohje tästä linkistä
 

WebWakan käyttöönotto vuoden 2018 kirjanpitoon

Tilikauden vaihtuessa on hyvä siirtyä käyttämään uudistunutta WebWakka-ohjelmistoa. PC-Wakan ylläpito päättyy tämän tilinpäätöksen jälkeen 2018 helmikuussa. Vuoden 2018 kirjanpito ja tilinpäätös tehdään WebWakalla.

Mikäli teillä ei vielä ole WebWakan käyttäjätunnuksia, lähetämme ne teille lähiaikoina. Jos tarvitsette tunnukset välittömästi, voitte laittaa viestiä tuki@mtech.fi, niin lähetämme tunnukset teille heti.

Ohjelman vaihto PC-Wakasta WebWakkaan sujuu vaivattomimmin tilikauden vaihteessa. Suosittelemmekin siirtymään WebWakan käyttöön siinä vaiheessa, kun aloitatte 2018 vuoden kuittien syöttöä. Näin voitte rauhassa tutustua uuden ohjelman käyttöön.

WebWakan hintaan sisältyy vakiona enemmän ominaisuuksia kuin Pc-Wakassa. Vakiona on mukana esimerkiksi myyntilaskutus- ja reskontra, budjetointi sekä palkanlaskenta. WebWakka mahdollistaa myös vero- ja kausiveroilmoitusten sähköisen palautuksen verottajalle.

WebWakassa sinun ei tarvitse huolehtia myöskään varmuuskopioinneista tai päivityksistä. Me huolehdimme niistä puolestasi. WebWakan hinta on sama kuin PC-Wakan, kustannukset eivät siis muutu.
 

 

Mtech Digital Solutions Oy

Jari Nevavuori
Wakka tuotepäällikkö