Ota viljelysuunnitelma mukaan MobiWisulla - kokeile veloituksetta

WebWisun käyttäjänä saat viljelysuunnitelman aina mukaasi MobiWisulla. Palvelun avulla näet viljelysuunnitelmasi ja voit kirjata viljelymuistiinpanot suoraan töiden ohessa. MobiWisun käyttö edellyttää WebWisulla tehtyä viljelysuunnitelmaa. MobiWisua käytetään älypuhelimen ja tabletin selaimella. MobiWisu toimii Android-, Windows- ja iOS- (Apple) -käyttöjärjestelmissä.

Näin helposti otat MobiWisun käyttöön

WebWisun käyttäjänä voit tilata MobiWisun käyttöoikeuden suoraan osoitteessa, www.mtech.fi/tilaa . MobiWisu ei vaadi mitään asennuksia, vaan käyttö aloitetaan kirjautumalla mobiililaitteella palveluun WebWisun tunnuksilla osoitteessa https://m.webwisu.fi. Jos et muista Wisun tunnusta tai salasanaa, pyydä tunnukset tilauksen yhteydessä.

Kirjautumisen jälkeen saat näkyviin tilasi lohkoluettelon, jonka kautta voit selata viljelysuunnitelmaasi ja kirjata lohkomuistiinpanoja. MobiWisulla tehdyt kirjaukset ovat heti käytettävissä WebWisussa, eikä akun loppuminen hävitä tietoja.

Voit halutessasi kirjata havainnot myös kartalle GPS-paikannuksen avulla. Merkintöjen tekeminen kartalla ja siirtyminen lohkotietojen ja kartan välillä on helppoa. Karttapalvelu sisältyy hintaan.

Kokeile WebWisua / MobiWisua veloituksetta

Voit tutustua WebWisuun ja MobiWisuun veloituksetta käyttöönottokuukauden ja sitä seuraavan kk:n ajan. Mikäli et halua jatkaa Wisun käyttöä kokeilujakson päätyttyä, ilmoitathan siitä meille ennen kokeilujakson päättymistä! WebWisun hinta on 97 € / vuosi ja MobiWisun 60 € / vuosi (+ alv 24 %) Kampanja on vain uusille tilaajille.

Tilaa ohjelma

Ohjelmistotukemme palvelee

 
Puh. 09 8566 5900
www.mtech.fi/tuki

www.mtech.fi/mobiwisu
www.mtech.fi/webwisu
www.mtech.fi/tilaa