Nautaohjelmisto

Nautaohjelmisto Ammu & Elmer ja Pihvi nautatiloille. Tarjoamme tilasi tarpeen mukaisen nautaohjelman, jolla voit käyttää karjasi tietoja hyödyksesi ja päivittää ne sekä nautarekisteriin että tuotosseurantaan.

 

Tarpeitasi vastaavat ratkaisut

Ammu on nautaohjelma tuotosseurantaan kuuluville maitotiloille. Ammulla päivität eläintiedot tuotosseurantaan ja nautarekisteriin sekä tarkastelet karjasi tietoja, työlistoja ja tuotosta.

Pihvi on nautaohjelma emolehmätiloille. Pihvillä päivität eläintiedot emolehmätarkkailuun ja nautarekisteriin. Saat sieltä myös listauksia tuotannon kehittämiseen.

Elmer-ohjelmia voi käyttää kaikilla nautatiloilla. Valittavanasi ovat TehoElmer-, WinElmer- ja WebElmer-nautaohjelmat.

WebElmer-verkkopalvelu on kevein versio nautaohjelmien valikoimassamme. WebElmerillä hoidat helposti ja kätevästi eläinilmoitusten teon sekä korva- ja korvausmerkkien tilauksen.

WinElmer-ohjelmaa käytetään eläinilmoitusten teon ja korva- ja korvausmerkkien tilauksen lisäksi eläintietojen hakuun, eläinilmoitusten korjaukseen, siemennystilauksiin ja seminologin käyntiaikakyselyyn. Tietojen raportoinnista ja tulosteista ovat saatavilla nautaeläinluettelo ja eläinlistat (eläinlistaukset ikäryhmittäin ja kauppakirjat).

TehoElmer on WebElmeriä ja WinElmeriä laajempi nautaohjelmisto, joka tarjoaa WebElmerin ja WinElmerin ominaisuuksien lisäksi mahdollisuuden osastointiin, siemennyksiin ja astutuksiin, hoitoihin, tiineystarkastuksiin, toimilupasiemennysten tallennuksiin, siemenvarastoon, muistioihin, painojen kirjaamiseen ja kiimahavaintoihin. Tietojen raportoinnista ja tulosteista ovat tarjolla rekisteröintikortti, tapahtumalistat (siemennykset, astutukset ja poikimalistat), työlistat (huomiolista siemennettäville ja kaikki työt) sekä maksuton lisäpalvelu NasevaLink.

Ammu on tuotosseurantatilan monipuolisin nautaohjelmisto. TehoElmerin ominaisuuksien lisäksi Ammussa ovat käytössä koelypsyt, maitomittarit, umpeenpanot ja kiimahavainnot. Tietojen raportoinnista ja tulosteista käytössä ovat kaikkien TehoElmerin listojen lisäksi tuotoslistoista lehmäkortti. Ammu-nautaohjelmiston lisäpalveluita ovat maksuton NasevaLink ja maksullinen AmmuLink (tiedonsiirto navettajärjestelmiin). Ammusta on tarjolla myös mobiiliohjelmisto MobiAmmu. MobiAmmussa tiedot kulkevat mukana matkapuhelimessasi eläinten luokse, eikä kannettavia paperimuistiinpanoja enää tarvita.

Pihvi on emolehmätilan monipuolisin nautaohjelmisto. TehoElmerin monipuolisten ominaisuuksien lisäksi Pihvi-ohjelmisto tarjoaa käyttöösi mitatut ja korjatut painot. Tietojen raportoinnista ja tulosteista saat käyttöösi TehoElmerin ominaisuuksien lisäksi tuotoslistat (päiväkasvut ja eläinkortit). Lisäpalveluista Pihvissä käytössä on maksuton NasevaLink. Pihvistä on tarjolla myös mobiiliohjelmisto MobiPihvi. MobiPihvi on puhelimeen ladattava sovellus, jossa tiedot kulkevat mukana matkapuhelimessasi eläinten luokse, eikä kannettavia paperimuistiinpanoja enää tarvita.

KarjaKompassi on uuden ajan palvelukokonaisuus maitotiloille. KarjaKompassi on laaja nautaohjelmisto nautatilan tuotannon suunnitteluun ja seurantaan. KarjaKompassin avulla johdat nautatilaasi kokonaisuutena. Karjakompassi koostuu kolmesta osasta: Ruokinnan suunnittelu, Ruokinnan seuranta ja Tuottoennuste. Osat ovat hankittavissa yhdessä tai erikseen. KarjaKompassi yhdistää tilan rehuntuotannon, maidontuotannon ja talouden sekä kokoaa yhteen karjasta kertyneen tiedon. Ohjelmiston avulla voi parantaa nautatilan tuottavuutta optimoimalla tuotannon biologisten ja taloudellisten tekijöiden mukaan. KarjaKompassilla voi verrata erilaisia strategisia ratkaisuja, reagoida markkinamuutoksiin ja parantaa tuottavuutta. KarjaKompassilla tehdyt laskelmat ovat saatavilla ProAgrian verkkopalveluissa.

AmmuLink -linkkiohjelma siirtää eläin- ja tuotostietoja navettajärjestelmien ja Ammun välillä. Sen kautta tiedot siirtyvät myös ProAgrian tuotosseurantaan sekä nautarekisteriin ja toisinpäin. AmmuLink on maksulllinen.

A-NettiLinkin avulla ilmoitat eläimet välitykseen tai teuraaksi A-Nettiin ja teet vasikkatilaukset. Tiedot siirtyvät kertakirjauksella Ammu, TehoElmer tai Pihvi -ohjelmasta A-Tuottajien A-Nettiin ja viralliseen nautarekisteriin sekä toisinpäin. A-NettiLink on veloituksetta kaikkien TehoElmeriä, Ammua ja Pihviä käyttävien AtriaNauta-tuottajien hyödynnettävissä!

NasevaLink -linkkiohjelma lähettää hoito- ja lääkitystietoja nautojen terveydenhuollon seurantajärjestelmään, Nasevaan, ja hakee niitä sieltä. NasevaLink on maksuton.