Mtech on ostanut Neviso Oy:n

Mtech Digital Solutions Oy (Mtech) on ostanut Neviso Oy:n (Neviso) koko osakekannan. Neviso jatkaa toimintaansa Kauhajoella itsenäisenä tytäryhtiönä.

”Erityisesti Nevison vahva osaaminen elintarvikeketjun kansainvälisissä logistiikkaratkaisuissa täydentää ja laajentaa Mtechin osaamista”, Mtechin toimitusjohtaja Christian Jurvanen kertoo. Kaupan myötä Mtechin paikallinen läsnäolo vahvistuu sille tärkeässä maakunnassa Etelä-Pohjanmaalla. Nevison toimitusjohtaja Pekka Metsäranta pitää tärkeänä sitä, että Neviso saa tukea ja resursseja elintarvikeketjun logistiikkaohjelmistoliiketoimintaansa ja hyvin käynnistyneeseen kansainväliseen kasvuunsa. Tämä toteutuu yrityskaupassa.

”Se, että yritysten palvelukonseptit ovat melko yhteneväiset, antaa Nevisolle hartioita palvella nykyistä asiakaskuntaansa entistä paremmin”, Metsäranta toteaa. ”Halusimme löytää Nevisolle hyvän kodin. Koimme, että Nevisolla ja Mtechillä on hyvin samanlaiset arvot ja tavoitteet. Tällä kaupalla varmistamme yrityksen kasvun ja kehityksen seuraavaksi 20 vuodeksi”, Metsäranta jatkaa.

Nevison palvelut asiakkailleen jatkuvat entisellään. Myös nykyiset työntekijät ja johto jatkavat yrityksessä.

Neviso Oy 

  • IT-alan palveluyritys
  • Noin 10 työntekijää
  • Perustettu 2000
  • Toimipiste Kauhajoella