Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy on nyt Mtech Digital Solutions Oy

Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy on nyt Mtech Digital Solutions Oy. Julkaisimme uuden nimemme ja logomme KoneAgria -messuilla tänään torstaina 6.10.2016 uudistetulla osastollamme L-130. Haluamme kertoa teille, hyvä asiakkaamme, tästä muutoksesta ja siitä, mitä se tarkoittaa.

Uusi nimemme on Mtech Digital Solutions Oy, tuttavallisemmin Mtech. Toimintamme on kehittynyt viime vuosina merkittävästi. Liiketoimintamme ytimessä ovat jatkossakin maatalous ja ruoantuotanto, jotka osana biotaloutta tarjoavat myös uusia mahdollisuuksia yritykselle ja asiakkaille. Haluammekin entisestään laajentaa ja vahvistaa osaamistamme biotalouden digitalisaation erityisosaajana. Liiketoimintamme on laajentunut Pohjoismaihin, Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan.

Kansainvälinen yhteistyö tuote- ja palvelukehityksessä on tullut vahvasti mukaan kaikkeen toimintaamme tuoden mukanaan paljon uutta osaamista, näkemystä ja siten mahdollisuuksia kehittää entistä parempia tuotteita ja palveluita asiakkaillemme. Teknologista kehitystä vauhdittaa ruoantuotannon digitalisaatio. Mobiili-, verkko-, BigData-, sensori- ja IoT-teknologiat luovat erilaisia mahdollisuuksia kehittää uusia palveluita asiakkaillemme.

Valitsimme yrityksellemme uuden nimen ja logon, jotka kuvastavat mainittuja lähtökohtia, mutta ovat silti yhteydessä yrityksen historiaan ja arvoihin. Päädyimme Mtech Digital Solutions -nimeen, jonka ensimmäinen kirjain on johdettu yrityksen vanhasta nimestä, ja logoon, jonka muoto ja värimaailma kytkeytyvät historiaamme.

Yrityksemme nimenmuutos ei edellytä teiltä toimenpiteitä. Kehitämme nykyisiä palvelujamme ja pyrimme tulevaisuudessa vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin. Otamme uuden nimen käyttöömme 6.10.2016, mutta vie jonkin aikaa, ennen kuin se on kattavasti käytössä yrityksen viestintäkanavissa ja materiaaleissa.

Tervetuloa myös vierailemaan uudistetulla osastollamme L-130 Jyväskylän KoneAgriassa 6.-8.10.2016!
 
Parhain terveisin,
 
Christian Jurvanen
toimitusjohtaja
Mtech Digital Solutions Oy