MobiAmmu

Ammu, Elmer ja Pihvi sekä MobiAmmu ja MobiPihvi siirtyvät selainkäyttöisiksi palveluiksi ja tulevat osaksi Minun Maatilani -ohjelmistoa 1.1.2016 alkaen. Minun Maatilani on käytettävissä myös älypuhelimella ja tabletilla ja se korvaa nykyiset MobiAmmu ja MobiPihvi -sovellukset sekä PC-ohjelmat. Minun Maatilani -ohjelmisto koostuu moduuleista, joista voit koota juuri omiin tarpeisiisi sopivan tuotepaketin. Mitä aiemmin tutustut uuteen palveluun ja otat sen käyttöön, sitä suuremman hyödyn saat.

Vanhoja Ammu, Elmer ja Pihvi –ohjelmia voi käyttää vielä vuonna 2017, mutta niiden tuotekehitys on päättynyt ja kaikki kehitys tehdään uuteen Minun Maatilani –ohjelmistoon. Toivomme, että siirrytte mahdollisimman pian käyttämään Minun Maatilani –ohjelmistoa ja hyötymään sen monipuolisista uusista ominaisuuksista.

MobiAmmu tuo tiedot eläinten luo

MobiAmmu on laajennus Ammu & Elmer ja Pihvi -ohjelmistoihin. MobiAmmulla tiedot kulkevat kätevästi puhelimessa navettaan. Ei enää kannettavia paperipinoja!

MobiAmmulla voit vastaanottaa, tallentaa ja lähettää tietoja eläimen luona. MobiAmmun tiedonsiirto on yhdistetty neuvonnan tietokantoihin ja nautarekisteriin sekä niitä käyttäviin ohjelmiin.
 
 
 
 

Laitevaatimukset

 
  • Käyttöjärjestelmävaatimus Windows Phone 7.8. tai 8.0.
  • Kosketusnäyttö
  • Käyttömuistia min. 512 MB
 

Näin hyödyt MobiAmmusta

 
  • Saat ajantasaisen työlistan viikon töistä
  • Näet tehtävät kiimahavainnot, tiineystarkastukset, siemennykset, umpeenpanot, tunnutukset ja poikimiset
  • Eläintiedot aina mukanasi. Voit tarkistaa eläimen tiedot eläinkortista ja tuotoskortista hakemalla eläimen korvanumerolla tai EU-tunnuksella
 

Tilaa Minun Maatilani Ammu tästä (palvelu on käytettävissä myös älypuhelimella ja se korvaa MobiAmmu-sovelluksen)
Tilaa