Minun Maatilani -ohjelmisto tehokäyttöön emolehmätiloilla

Suosittelemme emolehmätiloille Perusmoduulin lisäksi Lihantuotanto-, Muokattavat raportit ja Ryhmittely-moduuleja. Voit kokeilla niitä veloituksetta käyttöönottokuukauden ja sitä seuraavan kuukauden.

Näin hyödyt Minun Maatilani-ohjelmistosta:

• Karjasi kaikkine tietoineen on mukana missä ikinä kuljetkin – nettiyhteydessä. Ohjelmisto toimii mobiilina myös puhelimessa.

• Näet tuotannon keskeiset tunnusluvut yhdellä silmäyksellä selkeänä mittaristona ja monipuolisina graafeina.

• Voit itse päättää, minkälaisia listauksia eläimistäsi käytät. Saat valittua kymmenistä vaihtoehdoista sarakeotsikot ja niiden järjestyksen sekä eläinten lajittelun ja suodatuksen oman valintasi mukaan.

• Vain mielikuvitus on rajana. Voit tallentaa muokkaamasi listat pysyviksi omiksi raporteiksi, jotka päivittyvät ajan tasalle automaattisesti.

• Monipuolinen eläinkortti polveutumistietoineen on portti moneen suuntaan ja se aukeaa eläimen nimeä tai numeroa klikkaamalla.

• Voit ryhmitellä eläimet ryhmiin tai osastoihin ja helpottaa omaa työtäsi vaikkapa vieroitusvaiheessa. Esim. laidunryhmästä voit muodostaa osaston ja jakaa sen lehmät ja vasikat omiksi ryhmikseen. Osastosta toiseen siirtyminen tallentuu historiatiedoksi.

• Kun syötät keskeiset tuotantotapahtumat eläimistäsi, saat maksimaalisen hyödyn ohjelmastasi. Esim. astutusmahdollisuuden tallentaminen auttaa poikima-aikana poikimisten valvonnassa ja vasikoiden syntymäilmoitusten tekemisessä.

• Nautarekisterin päivitys onnistuu nopeasti. Erillistä tietojen lähettämistä ei tarvita, tallennus riittää.

 

Minimikirjauksilla maksimihyöty

Klikkaamalla graafin oikean yläreunan kuvaketta, saat eläinten tiedot halutessasi myös listauksena ikäryhmittäin.

 

Näin otat Minun Maatilani –ohjelmiston hyötykäyttöön

Kirjaudu palveluun osoitteessa www.minunmaatilani.fi. Käyttäjätunnus ja salasana
ovat samat kuin Ammu, Elmer ja Pihvi –ohjelmilla. Jos et muista käyttäjätunnusta
tai salasanaasi, tilaa tunnukset osoitteesta www.mtech.fi/tilaa.

 

Tarvitset käyttöösi Perusmoduulin lisäksi tuotteet: Muokattavat raportit, Ryhmittely ja Lihantuotanto. Tarkista käytössäsi olevat moduulit toiminnosta Omat tilaukset. Ota käyttöön tarvittavat moduulit toiminnossa Tuotteet.

Jos et halua jatkaa tuotteiden käyttöä veloituksettoman jakson jälkeen, ilmoitathan siitä ohjelmistotukeemme ennen veloituksettoman jakson päättymistä.

 

Ohjelmistotukemme palvelee sinua

puh. 09 85 66 5959

www.mtech.fi/tuki

Minun Maatilani chat -tukipalvelu on avoinna ma–pe klo 8.15–16.00.

Katso ohjevideot osoitteessa www.mtech.fi/mm-videot

Esite PDF