Minun Maatilani AmmuLink on julkaistu syyskuussa 2017

Minun Maatilani AmmuLink on julkaistu syyskuussa 2017 ja se toimii suoraan Minun Maatilani -ohjelmiston kanssa. Uuden AmmuLinkin asennuksen jälkeen et enää tarvitse vanhaa PC Ammua ja sen AmmuLink-ohjelmaa tiedonsiirtoon eri järjestelmien välillä.

Uusi Minun Maatilani AmmuLink-ohjelmisto siirtää eläin- ja tuotostietoja navettajärjestelmien ja Minun Maatilani -ohjelmiston välillä. Sen kautta tiedot siirtyvät myös ProAgrian tuotosseurantaan sekä nautarekisteriin ja toisinpäin. AmmuLink toimii DeLaval, GEA, RDS ja SAS-TIM -järjestelmien kanssa.

Ottaaksesi käyttöön AmmuLinkin, tulee käytössä olla Maidontuotantomoduuli. Ota tarvittaessa moduuli käyttöön Minun Maatilani -ohjelmiston päävalikon toiminnossa Omat tilaukset.

Asenna AmmuLink tästä: http://www.mtech.fi/sites/default/files/mmammulink100.exe

Ohjeet:

Tietojen haku tuotannonohjausjärjestelmästä ja lähettäminen Minun Maatilani -ohjelmistolle MMAmmuLinkillä:

MMAmmuLink tietojen haku

Eläintietojen ja –tapahtumien siirto MinunMaatilasta MMAmmuLinkillä, kun tuotannonohjausjärjestelmä on jo käytössä ja halutaan täydentää/korjata eläinten tietoja ja -tapahtumia:

MMAmmuLInk tietojen vienti ja täydennys

Eläintietojen ja –tapahtumien siirto MinunMaatilasta MMAmmuLinkillä, tuotannonohjausjärjestelmään, jossa EI ole vielä mitään siirrettävän/siirrettävien eläinten tietoja ja tapahtumia:

MMAmmuLInk tietojen vienti uusi järjestelmä